Daily Mail'de Arjen Robben manşeti: Aldattım

Güncelleme Tarihi:

Daily Mailde Arjen Robben manşeti: Aldattım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2014 14:13

"Aldattım" manşetini atan İngiliz gazetesi Daily Mail, Arjen Robben'in kendini yere atmasının hakemi aldatmak için olduğunu ve bunu da kabul ettiğine dikkat çekti. Gazete verilen penaltının Meksika'yı çileden çıkarttığını vurguladı.

Haberin Devamı

Dün oynanan Hollanda - Meksika karşılaşmasının uzatma anlarında kazanılan penaltıdan dolayı değil ama ilk yarının sonlarına doğru hakemi aldatmak için kendini yere attığı için özür dileyen Arjen Robben'in "Özür dilemeliyim ama sonuncusu penaltıydı. İlkinde kendimi yere attım. Bunu yapmamalıydım. Yaptığım berbat bir şey" açıklaması, İngiliz gazetelerinin çoğunda manşet oldu.

The Sun, Robben'in ilk devrede rol yapmasını "Hakemi aldattığım için özür dilerim" başlığıyla eleştirirken Arien Robben'in aldatıcı bir futbolcu olduğunu özür dileyerek kabul ettiğini vurguladı.

Metro ise "Kendini Atma Zamanı" manşetli haberinde Meksika Teknik Direktörü Miguel Herrera'nın penaltı kararına öfkesini dile getirdi.

The Daily Telegraph, tam sayfa "Robben Aldatma Fırtınasında" başlıklı haberinde, öfke içindeki Meksika Teknik Direktörünün Dünya Kupası hayallerine son veren hakemi Hollanda ile işbirliği yapmakla suçladığına dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!