Ortağını pompalı tüfekle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Ortağını pompalı tüfekle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 20:32

İZMİR’in Aliağa İlçesi’nde Hüseyin Ün, alacak yüzünden tartıştığı ortağı Burhan Kara’yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Kültür Mahallesi 75. yıl ormanlık alanda meydana geldi. Oto yıkama işi yapan ve ortak oldukları öğrenilen 33 yaşındaki Hüseyin Ün, ile Burhan Kara, öğle saatlerinde iş yerinde iddiaya göre alacak meselesi yüzünden tartıştı. Ormanlık alana giden iki arkadaş burada tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine H.Ü, pompalı tüfekle Burhan Kara’yı göğsünden vurdu. Olay yerinden kaçan Hüseyin Ün, daha jandarmaya giderek arkadaşını pompalı tüfekle vurduğunu söyleyerek teslim oldu.

Polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri ormanlık alanda Burhan Kara’nın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından Burhan Kara’nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarmaya teslim olan Hüseyin Ün ise polise teslim edildi. Öldürülen Burhan Kara’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT da otobüs şoförü olduğu, vardiya dışındaki zamanlarda akrabası ve ortağı olan Hüseyin Ün ile oto yıkama işleri yaptığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!