Ankara'da sele kapılan çiftçi Feyyaz Şentürk aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankarada sele kapılan çiftçi Feyyaz Şentürk aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2014 09:47

Ankara'nın Polatlı İlçesi’nde dün etkili olan sağanak yağmurun ardından oluşan sel sularına kapılıp kaybolan çiftçi 60 yaşındaki Feyyaz Şentürk, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Şentürk'ten geriye bir tek ceketi kaldı.

Haberin Devamı

Dün gün boyu etkili olan sağanak yağmur, akşam saatlerine doğru Polatlı İlçesi’ne 40 kilometre uzaklıktaki Güreş Mahallesi’nde neden oldu. Çitçilik yapan ve böbrek hastası olduğu öğrenilen Feyyaz Şentürk sel sularına kapılarak kayboldu.

Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren AFAD ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arama- kurma ekipleri Şentürk’u bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalara bölge halkı da destek verdi. Arama çalışmalarına bizzat katılan Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, "Güreş mahallemiz yüksekçe bir tepenin eteğinde bulunuyor. Şiddetli yağış şiddetli bir sele dönüşmüş ve bir kişi sele kapılmıştır. Çok yönlü arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Güreş Mahallesi muhtarı Sefa Pekcan ise 10-12 metre yüksekliğinde çok şiddetli selin birden bastırdığını, ne olduğunu anlayamadıklarını belirtti. Feyyaz Şentürk’ü arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Muhtar Pekcan, "Bazı ahırlarımız da yıkıldı" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan tarım işçilerine ait 5 çadırın da sele kapıldığı, ancak tarım işçilerinden herhangi birinin zarar görmediği belirtildi. Sel yatağında görülen ceketin ise kayıp Feyyaz Şentürk’e ait olduğu sanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!