Başkent kürsüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Başkent kürsüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2014 01:27

Plaj hentbolu turnuvasında erkelerde ODTÜ, bayanlarda ise Gazi Üniversitesi üçüncü sırayı aldı.

Haberin Devamı

Köyceğiz’de bu yıl 17.’si düzenlenen Prof. Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası’nda iki Başkent Üniversitesi kürsüde yer almayı başardı.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Köyceğiz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği turnuvada; erkeklerde Marmara Üniversitesi birinci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ikinci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi üçüncü oldu.
Bayanlarda ise birinciliği Kastamonu Üniversitesi, ikinciliği Marmara Üniversitesi, üçüncülüğü Gazi Üniversitesi elde etti.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol Teknik Kurul Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler, 24 takımının katılımıyla gerçekleşen turnuvada, 450 sporcunun mücadele ettiğini söyledi.
Organizasyona katılımın fazla olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getiren Eler, “Öğrencilerimiz, hentbolun gelişimine önemli katkı sağlamak için ellerinden geleni yapıyor. Turnuvamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Amacımız hentbolun gelişimi için çalışmak ve plaj hentbolunun yaygınlaşmasına yardımcı olmak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!