GeriSeyahat Çeşme'de eğlence için Fly Inn dinlence için Before Sunset
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Çeşme'de eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Çeşme'de eğlence için Fly Inn dinlence için Before Sunset

Tatilcilerin uzatmalı sevgilisi Bodrum eğlencedeki liderliğini bu yaz da Çeşme’yle paylaşıyor. İşte Çeşme’nin beach club’larında son durum...

SOLE&MARE

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Aya Yorgi’deki ‘piyasa’ kulübün müşterileri 20-30 yaş arasında. Pazar günü tüm İzmir havlusunu kapıp Çeşme’ye gelince profil değişiyor. Rezervasyon yaptırsanız da beğendiğiniz yere oturamayabilirsiniz. Garson oraya güzel kızları, bahşiş sıkıştıranları yerleştirmiş olabilir. Saat 16.00 sonrasındaki happy hour hep tıklım tıklım. Önceden barda yerinizi alın. Stand ve loca için rezervasyon gerekiyor. Her tarz müzik çalınıyor. Kokteyllerden önerim Beyazıt (30 TL). Kalabalıktan rahatsız olmazsanız burada eğleneceksiniz. Bira ya da alkolsüz bir içecek dahil giriş 40 TL.

FUN BEACH CLUB

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Altınkum’un gözdelerinden. Jetski, katamaran, wakesurf hatta TV’deki magazin programlarında ünlüleri izlerken rastladığınız “Aaa, ne güzel uçuyor. Ben de yapmak istiyorum” dediğiniz flyboard’u (15 dakikası 200 TL) deneyebilirsiniz. Cuma-Cumartesi ve hafta içleri yoğunluğa bağlı happy hour var. Erkek gruplarına da açık. Deniz kıyısında oturmak istemiyorsanız rezervasyon gerekmiyor. Tek problem servisin yavaşlığı. Bira ya da alkolsüz bir içecek dahil giriş 35 TL.

PROPAGANDA

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Alaçatı’da, çok yeni bir mekân. Geniş ve ferah. Rezervasyon gerekmiyor. Dekorasyonu güzel. En çok dikkat çeken, şezlong yanındaki minik kasalar. Sahilde arkadaş bırakmadan yüzebiliyorsunuz. Mekân İndhira Taşpınar’ın olunca özgün fikirler sizi şaşırtmıyor. Erkek gruplarına açık. Happy hour saat 17.00-20.00 arasında. Servisi yavaş olsa da huzurlu ve kaliteli bir kulüp. Giriş 30 TL.

QUENTE BEACH

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Paşalimanı’ndaki kulüp farklılık arayanlara göre. Plajı yerine çoğunluk havuzunu tercih ediyor. İki termal havuzun manzarası o kadar güzel ki herkes mutlaka fotoğraf çektiriyor. Her an şampanya patlatıp fotoğraf çektiren bir gruba rastlamak mümkün. Hep house müziği çalınıyor. Mekândaki erkek-kadın oranına dikkat ediliyor. Hafta sonunda happy hour var. Giriş 40 TL.

MARRAKECH

Güzel dekoruyla kendinizi Fas’ta hissedeceksiniz. Müşteriye ilgi fazla. Diğer beach’lere göre daha ufak. Rezervasyon şart. Nezihliği konusunda diyecek yok. Futbolcularla ve sanatçılarla karşılaşmak, karşılıklı güneşlenmek için doğru adres. Tipi beğenilmeyen, yanında kadın olmayan kapıdan giremiyor. Yemekler lezzetli. Giriş 40 TL.

BEFORE SUNSET

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Altınkum’daki kulüpte kasım kasım kasılanlara pek rastlanmıyor. Dinlence için doğru adres. Gözlerden uzak, huzurlu, samimi bir mekân. Biraz rüzgârlı olmasının dışında bir eksiği yok. Yerinize yayılıp dalgaların sesini dinleyin. Çünkü Çeşme’de bunu başka yerlerde yapmak zor. Giriş 30 TL.

KAFEPİ BEACH&CLUB

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Müşteriler 18-26 yaş arası. Henüz reşit olmamış fakat bir an önce olmak isteyenlerin ve kendini genç hissedenlerin uğrak mekânı. KafePi’nin bar ve kafelerini daha önceden ziyaret edenler bilir, içki mönüsü çok geniş. Fiyatlar uçuk değil. Rezervasyon olmadan plajında kendinize yer bulmanız zor. Erkek erkeğe eğlence önceki ziyaretlerinizde bahşişiniz bol değilse veya tanınmıyorsanız mümkün değil. Happy hour her gün var. Kokteyllerden tavsiyem çilekli mohito ve Jack Sparrow. Giriş 35 TL.

AQUA ŞİFNE

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Denizden uzak. Herkes bel boyu derinliğindeki iki termal havuzda eğleniyor. Hijyen endişeniz yoksa, loş ışıklandırmasıyla çok seksi bir mekân. Diğer kulüplerin happy hour’larında eğlenceye doyamayanlar saat 21.00 civarında Aqua’ya geçiyor. Mohito’su (35 TL) çok ünlü. Sabah saat 10.00’dan sabah 04.00’e kadar açık. Müzik house. Giriş 25 TL. Erkek ağırlıklı gruplar kapıda sorun yaşıyor. Rezervasyon yaptırmanızı öneriyorum.

BABYLON

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Aya Yorgi’nin en eskilerinden. Hafta sonunda hâlâ tıklım tıklım dolu. Özellikle aileleri çekiyor. Temiz bir mekân ve restoranı yenilendi. Buna karşın Çeşme’deki yeni beach club’ların arasında sönük kalmış durumda. Bu yazın iddialı etkinlikleri: DJ David Vendetta’nın şovu, Milk&Sugar, Shantel’in konserleri, Oldies But Goldies partileri ve SoundGarden Festivali. Giriş 50 TL.

PAPARAZZİ

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Aya Yorgi Koyu’ndaki kulüp birkaç yıl önce Çeşme’nin göz bebeğiydi. Artık pabucu dama atıldı. Müdavimlerinin yaş ortalaması 25 yaş üstü. Diğer kulüplerden en önemli farkı ödemede Bodrum sistemiyle çalışması. Giriş ücretsiz. Minimum 45 TL harcamak gerekiyor. Çoğu kişiden aynı yorumu duydum: “Gündüz Çeşme’de kazıklandığımı en az hissettiğim yer!” Deniz kıyısında oturmak için rezervasyon gerekiyor. Hafta sonunda çok kalabalık. Gündüz erkek gruplarına açık, gece mutlaka kızlı-erkekli olmak gerekiyor. Naneli limonatası yakıcı sıcağa birebir. (10 TL)

FLY INN BEACH

Çeşmede eğlence için Fly Inn  dinlence için Before Sunset

Altınkum’da önceki hafta açıldı. Bu yaz ondan çok söz edilecek. Çok geniş bir alana kurulmuş. 40 bin kişiyi ağırlayabileceği söyleniyor. Rahatça yayılıp dinlenebilirsiniz. Huzur ve eğlence bir arada. Geniş bir konser alanı var. 2 Ağustos’ta Tarkan sahneye çıkacak. Denizi buz gibi ve berrak. İçeride yapabileceğiniz birçok aktivite var. Happy hour da düzenleniyor. Giriş 35 TL.

False