Yüksekokul'a 2 helikopter

Güncelleme Tarihi:

Yüksekokula 2 helikopter
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2014 01:27

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde (MSKÜ) bir süre önce açılan Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu için Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK), 2 helikopter gönderdi.

Haberin Devamı


Dalaman Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürü Haşim Kafalı tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan uçak ile birlikte talep edilen 2 helikopter, TIR'larla ilçeye gönderildi. H 300 tipi 2 eğitim ve keşif helikopteri ve yedek malzemeleri, büyük bir titizlik içinde vinç yardımıyla okul bahçesine indirildi. Okul Müdürü Kafalı'nın yanı sıra Dalaman Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Şaşmaz ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Hamdi Çakır da çalışmaları izledi.
Belediye Başkanı Şaşmaz, "Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu'na 2 helikopter geldi. Bir de uçak geleceği bilgisini aldık. Bu helikopterlerin geliyor olması 4 yıllık bölümlerin açılacağının büyük bir sinyali. Biz de bu anlamda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bina konusunda ve diğer konularda ne gerekiyorsa yapacağız. Üniversitemizin 4 yıllık bölümlerini de Dalaman'a kazandıracağız. Başta müdürümüz Haşim Kafalı olmak üzere Rektörümüz Mansur Harmandar'a ve diğer katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.
Okul Müdürü Haşim Kafalı, "Bu helikopterlerimiz ile öğrencilerimiz daha iyi pratik ve teorik eğitimlerini alacaklar. Bu helikopterlerin buraya gelmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!