Brezilya'yı yendiklerinde bir günlüktü

Güncelleme Tarihi:

Brezilyayı yendiklerinde bir günlüktü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 11:39

Kolombiya'nın genç yıldızı James Rodriguez, Dünya Kupası'nda 5 gol ve 4 asistlik performansıyla turnuvanın en göze batan yıldızı olmayı başardı.

Haberin Devamı

James Rodriguez, 1998 Dünya Kupası'nda Cristian Vieri'nin elde ettiği ilk 4 maçta gol atma başarısını 16 yıl sonra gerçekleştirerek tarihe geçti. Bu başarıyı en son Rivaldo ve Ronaldo, 2002 Dünya Kupası'nda yakalamıştı.

BOYNUZ KULAĞI GEÇTİ

Tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselen Kolombiya'nın rakibi Brezilya olurken, ilginç bir istatistik de dikkatleri çekti. Brezilya'yı en son 13 Temmuz 1991'de yenen Kolombiya'da, yıldız futbolcu James Rodriguez'in henüz 1 günlük olduğu ortaya çıktı. 12 Temmuz 1991'de dünyaya gelen futbolcunun 23 yıl sonra bu makus talihi değiştireceğine inanılıyor.

Uruguay maçından sonra konuşan Rodriguez, çeyrek finalde oynayacakları Brezilya maçıyla ilgili "Brezilya zorlu bir takım ve çok iyi oyuncuları var. Her zaman yaptığımız gibi kazanmak için sahada olmalıyız. Ben de iyi bir form yakaladım, gol atıp attırıyorum ve bu beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Açıklamalarını sürdüren James Rodriguez, "Bir çocukken bu anların hayalini kuruyordum. Her zaman bir Dünya Kupası'nda forma giymek istiyordum. Harika bir rüyaydı ve şimdi buradayım, umarım sonuna kadar gidebiliriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!