Cami yakınında fuhuş yaptı; öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Cami yakınında fuhuş yaptı; öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2014 13:03

İngiltere’nin Essex bölgesindeki Ilford kentinde hamile bir hayat kadınını camiinin yakınlarında çalıştığı için bıçaklayarak öldüren 21 yaşındaki Farooq Shah 29 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Romanya asıllı 24 yaşındaki hayat kadını Mariana Popa’nın kalbinden bıçaklanarak öldürülmeden sadece 3 hafta önce İngiltere’ye geldiği ve 6 haftalık hamile olduğu açıklandı.

Shah’ın bir çocuk annesi olan Popa’yı bıçakladıktan sonra bisikletle olay yerinden uzaklaştığı, ağır yaralanan kadının yardım istemek için Chicken & Pizza 4U adlı restorana girdiği ancak restorandakiler tarafından çağrılan ambulans olay yerine ulaşamadan hayatını kaybettiği açıklandı.

SARHOŞ VE ESRAR ETKİSİNDE

Farooq Shah Mobese kameraları sayesinde kimliğinin tespit edilmesinin ardından çıkartıldığı mahkemede tüm suçlamaları reddetti. Shah cinayetin işlendiği gün Plainstow’da bir partide alkol alıp esrar kullandığını; daha sonra da doğruca evine gidip Family Guy isimli çizgi diziyi izlediğini söyledi.

Shah tutuklandığı sırada üzerinde olan çalıntı cep telefonunu ise yoldan geçen bir yabancıdan satın aldığını iddia etti.

Savcılık Mobese kameralarında Shah’ın cinayeti işlediğinin açıkça görüldüğünü söyledi ve genç adamın “Popa’yı Camii’nin yakınlarında fuhuş yapmaması konusunda uyardığını ancak kadın bölgeyi terk etmeyi reddedince de bıçakladığını” söyledi.

Shah mahkemede verdiği ifadede “Popa’nın evimin ya da camiinin yanında fuhuş yapmasını kesinlikle umursamıyorum. Ve çirkin bir adam olmadığım için hiç bir zaman bir hayat kadını ile ilişkiye girme ihtiyacı duymadım” dedi ancak jüriyi ikna etmeyi başaramadı.

Mahkeme Shah’ı ömür boyu hapis cezasına çarptırdı ve adamın en az 29 yıl parmaklıklar ardında kalacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!