Twitter Messi'yi konuştu

Güncelleme Tarihi:

Twitter Messiyi konuştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2014 10:00

Dünya Kupası'nda grup maçları sona ererken, sosyal medya da maçlara kayıtsız kalmadı.

Haberin Devamı

12 Haziran'da başlayan turnuvada 15 gün sonunda #WorldCup hashtagiyle 300 milyondan fazla tweet atıldı. En çok konuşulan karşılaşma ise Brezilya - Hırvatistan arasında oynanan ve 12 milyon 200 bin tweet atılan açılış maçı oldu. Yine bu maçta kendi kalesine gol atan Marcelo dakika başına yapılan ölçümlerde 378 bin 85 tweetle en çok konuşulan konular arasında zirvede yer aldı.

Twitter Messiyi konuştu

Isırığa rağmen Messi

Arjantin'in yıldız futbolcusu Lionel Messi, Dünya Kupası boyunca hakkında en çok yorum yapılan futbolcu oldu. Turnuvada 4 gol atan Messi'den sonra Neymar ikinci sırayı alırken Chiellini'yi ısırarak gündemin ilk sırasına oturan Luis Suarez ise bu iki futbolcuyu takip etti.

Haberin Devamı

Twitter Messiyi konuştu

Kraliçe, Balotelli'yi zirveye taşıdı

İtalya'nın hırçın futbolcusu Mario Balotelli'nin, "Kosta Rika'yı yenersek, İngiltere Kraliçesi'nden yanağıma öpücük bekliyorum" tweeti en çok retweet edilen mesaj oldu. 177 binin üzerinde retweet alan mesaj 17 milyon kişi tarafından görüntülendi.

Amerika lider

Dünya Kupası için özel olarak kullanılan hashflags uygulamasında ise ABD ilk sırayı aldı. Amerikalı taraftarlar #USA hashtagini 6 milyonun üzerinde kullanırken, Brezilya ise 4 milyon ile onları takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!