Fethullah Gülen LYS'de üçüncü oldu

Güncelleme Tarihi:

Fethullah Gülen LYSde üçüncü oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 02:06

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Dereceye giren öğrenciler arasında bir isim dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fethullah Gülen'in yeğeni ve kendisiyle aynı adı taşıyan Yamanlar Koleji Öğrencisi Fethullah Gülen, LYS'de TM 1 ve TM 2 Puan Türlerinde Türkiye 3.sü oldu.


Gülen'e başta Hakan Şükür olmak üzere bir çok kişi Gülen'e tebrik mesajları gönderdi.



Haberin Devamı

Fethullah Gülen LYSde üçüncü oldu
LYS BİRİNCİLERİ TIP, MÜHENDİSLİK VE HUKUK İSTİYOR



LYS BİRİNCİSİ KAYSERİ'DEN

Kayseri Özel Kılıçaslan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Hasan Öztürk, ÖSYM 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Türkiye birinciliği elde ederek Kayseri’nin gururu oldu. Hasan Öztürk, yerleştirme puanları başarı sıralamasında Y-YGS 4 puan türüne göre Türkiye birincisi, Y-MF 2 puanına göre de Türkiye 4’üncüsü oldu. İkiz kardeşi ile aynı okulda okuyan Öztürk, kardeşinin de Türkiye derecesi elde ettiğini belirterek, tıp fakültesi okumayı düşündüklerini söyledi.

Fethullah Gülen LYSde üçüncü oldu
İŞTE LYS BİRİNCİLERİNİN İSTEDİKLERİ BÖLÜMLER

Elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Hasan Öztürk, “4 yıl önce iyi bir eğitim alabilmek amacıyla ikiz kardeşim Hüseyin’le birlikte Kılıçaslan Liseleri’ne gelmiştim. Kardeşim Fen Lisesi’ne ben de Anadolu Öğretmen Lisesi’ne kaydoldum. 4 yıllık bir çalışmanın ardından YGS’de Türkiye 41’inciliği elde etmiştim, hedefimi daha da yükselterek çalışmalarıma hız verdim. Allah bana LYS’de de Türkiye birinciliği nasip etti. Beni bu günlere getiren Kılıçaslan’daki ve Serhat Dershanesi'ndeki öğretmenlerime ve desteklerinden dolayı aileme çok teşekkür ediyorum. İkiz kardeşim Hüseyin de Türkiye derecesine imza attı, birlikte aynı üniversitede tıp okumayı düşünüyoruz.” dedi.

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM tarafından düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı.


2014 LYS SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!