Fantazi Futbol'da yeni dönem yeni heyecan

Güncelleme Tarihi:

Fantazi Futbolda yeni dönem yeni heyecan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 06:52

Hürriyet Fantezi Futbol’da yeni dönem, yeni heyecan!

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nın ilk döneminin sona ermesi ile birlikte Hürriyet Fantezi Futbol’da yepyeni bir dönem başlıyor. İlk dönemin bitiminden çeyrek finallere kadar sürecek olan bu yeni dönemle birlikte oyuncular, oyuna yeni katılanlar da dahil olmak üzere, yeniden puan almaya başlayarak dönem birincisi olabilecek ve bu yeni dönemin özel ödülü olan 2 kişilik 4 gece 5 günlük harika bir Alanya tatilini kazanabilecekler.

Kayıt olmak ve ödülleri kazanmak için hala geç değil!

Sen de şimdi Hürriyet Fantezi Futbol’a katıl, dönem birincisi ol ve harika ödülleri kazanma şansını kaçırma! Üstelik çeyrek finale kadar olan dönem dışında, çeyrek final ile başlayacak ve Dünya Kupası’nın sonuna kadar devam edecek olan finaller döneminde birinci olan oyuncu da 2 kişilik 4 gece 5 günlük Likya turu kazanıyor.

Tüm kupa boyunca şampiyon ben olacağım diyen iddialı Hürriyet Fantezi Futbol oyuncuları, tüm Dünya Kupası kapsamında birinciliklerini ilan ettikleri takdirde, şampiyonluk turunu 2 kişilik 7 gece 8 günlük Yunan Adaları turuyla kutlayacaklar.

Peki yeni dönem nasıl başlayacak?

26 Haziran’da oynanacak ilk dönemin son maçlarının ardından 27 Haziran’dan itibaren tüm oyuncular için yepyeni bir dönem başlayacak. 27 Haziran’dan 2 Temmuz’a kadar sürecek olan bu yeni dönemde tüm oyuncuların tamı tamına 15 transfer hakkı bulunuyor. Takımlarını dilediği gibi baştan yaratabilecek oyuncuların yanı sıra, Dünya Kupası’na bu noktadan dâhil olmak isteyenler de sıfırdan bir takım kurabilecekler.

Mini-Liglerde kıyasıya yarış!

Bu oyunda iddialıysan hemen 28 Haziran’a kadar kendi Mini-Lig’ini oluştur, arkadaşlarınla yarış ve bu oyunun en iyisi kim göster. Unutma, 28 Haziran’dan sonra kurulan Mini-Liglerin Liglerin Ligi Müsabakası’na katılma hakkı olmayacak!

Yeni döneme 1-0 önde başla!

Şimdi, aşağıdaki kodu Hürriyet Fantezi Futbol’daki Takımının sayfasına giderek gir ve 2 adet bonus transfer hakkını kazan!

Bonus Transfer Kodun: NEM4R52

Detaylı bilgi için: fantezifutbol.hurriyet.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!