Tekden Denizlispor, mücadelesine Bizati ile devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Tekden Denizlispor, mücadelesine Bizati ile devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2014 17:19

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor, yeni sezonda da teknik direktör Özcan Bizati ile yola devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

Denizlispor Asbaşkanı İsmail Ali Yaman, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, olağanüstü genel kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulunun ilk toplantısını yaparak önemli kararlar aldığını ifade etti. Bu çerçevede futbol takımları Tekden Denizlispor'un teknik yönetimini ele aldıklarını dile getiren Yaman, "Teknik direktörümüz Özcan Bizati, zor şartlar altında görevini layıkıyla yerine getirdi. Biz de yönetim kurulu olarak teknik direktör Özcan Bizati ile yola devam kararı aldık" dedi.

"Sportif direktörlük" kuruldu

Toplantıda ayrıca kurumsallaşmaya yönelik adımlar çerçevesinde "genel menajerlik" sistemini kaldırarak yerine "sportif direktörlük" kurulması konusunu ele aldıklarını belirten Yaman, alınan karar doğrultusunda yeni kurulan sportif direktörlüğe Özhan Çetin'in getirildiğini, takımın sıkıntılı günlerinde görevini başarıyla yerine getiren genel menajer Kenan Atik ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Çetin ve Bizati yeni sezon için umutlu

Sportif direktörlüğe getirilen Özhan Çetin de yaptığı açıklamada, 2002 yılından bu yana kulübün her kademesinde görev yaptığına işaret ederek, bu süreçte üzüntüyü de sevinci de yaşadığını dile getirdi. Yeni döneme ilişkin Denizlispor'a sahip çıkıldığını görmenin kendisini çok mutlu ettiğin ifade eden Çetin, şunları söyledi:

"Bu görevi elimden geldiğince layıkıyla yapmaya çalışacağım. Görev almamdaki en büyük etken, bizler olalım ya da olmayalım ve kişilere bağlı olmayan bir kurum oluşturup Denizlispor”u sevenleri bir arada tutma düşüncesi. İyi oyuncuları, karakterli oyuncuları takıma kazandırarak, inşallah ligi ilk 6 içinde bitireceğiz. İşimiz zor ancak yapacağımız çalışmalarla bunu kolaylaştıracağız."

Teknik direktör Özcan Bizati de maddi anlamda zor geçen bir sezonu, ligi 10. sırada tamamlayarak geride bıraktıklarını hatırlattı. Yeni dönemde, önlerine koydukları hedefe gidecek bir takım oluşturmak istediklerini dile getiren Bizati, şunları kaydetti:

"Ligde ilk 6 takım içerisinde olacak bir takım oluşturacağız. Şu anda elimizde 3-4 oyuncu var ancak birçok futbolcu bizden haber bekliyor. Transfer politikamızı oluşturduktan sonra bütçemizi sarsmayacak şekilde oyuncuları kadromuza katacağız. Bizden istenilenin fazlasını sahaya yansıtacağız. İnşallah bu yıl takımımız için çok başka olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!