İzmir Fuarı'nın bu yılki teması belli oldu

Güncelleme Tarihi:

İzmir Fuarının bu yılki teması belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 02:07

İZMİR Enternasyonal Fuarı'nın bu yıl ki teması "Lojistik" olarak belirlendi. Önümüzdeki yıllarda organize edilmesi planlanan lojistik ihtisas fuarından yola çıkan İZFAŞ, 29 Ağustos - 7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nda tema olarak lojistik konusunu işleme kararı aldı.

Haberin Devamı


Ülkemizin Uluslararası nitelikteki ilk fuar organizasyonu İzmir Enternasyonal Fuarı, 83'ncü yılında, kapılarını lojistik temasıyla açacak. 29 Ağustos 2014 Cuma günü açılacak fuar 10 gün sürecek. İEF lojistik bölümüne katılımcı olacak firmaların değerlendirilmesi, tema etkinliklerine ilişkin görüş alınması, önümüzdeki yıllarda yapılacak olan lojistik ihtisas fuarı hakkında görüş ve öneriler için İZFAŞ'da danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda İEF Lojistik Çalışma Grubu oluşturularak çalışmalara hız verildi.

Toplantıya; İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Deniz Ticaret Odası Ynt. Krl. Bşk. Yusuf Öztürk, İzmir Kamyoncular ve Komyonetçiler Esnafı Odası Bşk. Yıldırım Kaya, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Koçali Al, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü Lojistik Müdürü Müslüm Yurdakul, THY İzmir Satış Müdürü Ayça Yornuk, Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Baybars Tek, İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu Özçam Adıvar, İzmir Ticaret Odası Komite Üyeleri, Schenker Arkas ve İZFAŞ çalışanları katıldı.

Haberin Devamı

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs "Fuarımızın ticari ve uluslararası yönünü canlandırmak, geleceğe taşımak, güçlendirmek adına her yıl bir tema ile ilişkilendiriyoruz. Bu temaların özellikle İzmir'in, bölgemizin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmasıyla da ilişkili olmasını istiyoruz. Bir anlamda İzmir'in misyonu ve vizyonu ile uyumlaştırmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda 83'ncü fuarımızın temasını lojistik olarak belirdik" dedi.

Örs bu yıl düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan lojistik ihtisas fuarının temelinin atılacağını ve yol haritasının çizileceğini de sözlerine ekledi.
Bu yıl lojistik temasıyla kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, lojistik sektörüne özel bir alan oluşturuldu. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No'lu Holde ayrılan bu özel alanda kara, deniz, hava, demiryolu lojistik firmaları aynı zamanda yük ve insan taşımacılığı, istifleme, taşıma, depolama, raf sistemleri firmaları, dernekler, eğitim gibi kurum ve kuruluşlar yer alacak.
İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.
İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alacak diğer ürün grupları ise şöyle;

Haberin Devamı


Gıda Ürünleri - Gıda Teknolojileri ve Yan Sanayi (Marka Tescilli Ürünler)
Binek Otomobil
Oto Yan Sanayi
Ticari Araç
Bisiklet / Motosiklet
Yapı Malzemeleri ve İnşaat
İş Makinaları, Tarım Makinaları
İklimlendirme ve Yan Sanayi
Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, IT Telekomünikasyon ve Enformasyon
Makina / Enerji
Finans Sektörü
Turizm
Sağlık
Eğitim
Tekstil, Hazır Giyim
Ekolojik Ürünler
Yerel Yönetimler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!