Sezer Badur Antalyaspor'da

Güncelleme Tarihi:

Sezer Badur Antalyasporda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2014 20:47

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Antalyaspor, Şanlıurfaspor'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur'u transfer etti.

Haberin Devamı

Kırmızı- beyazlı ekip, Karşıyaka, Sivasspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor'da da forma giyen, son olarak Şanlıurfaspor'da görev yapan 30 yaşındaki Sezer Badur ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde sözleşme imzaladı. Burada konuşan Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Sezer Badur ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Oyuncunun geride kalan sezonda çok fazla forma şansı bulamamasının performansına olumsuz yansıyacağını düşünmediğini ifade eden Aygün, "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Hocamız da Sezer'i uygun bir pozisyonda ve uygun şekilde kullanarak Antalyaspor'a faydalı olmasını sağlayacaktır. Antalyaspor, Sezer için çıkışın başladığı nokta olacak" dedi. Denizlispor'dan Ömer Kandemir ile de anlaşma sağladıklarını, yakında basın karşısına çıkacağını bildiren Aygün, "Hocamızın direktifleri dahilinde iyi bir takım kurmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Hangi pozisyona ne gerekiyorsa Antalyaspor'un bütçesi dahilinde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak"

Sezer Badur ise Antalyaspor'a transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçtiğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamadığını belirten Badur, şöyle konuştu:

"Bu yıl başka bir sezon olacak. Bana şans verenleri hiçbir zaman utandırmadım. Eğer forma şansı bulursam yöneticilerimizi ve hocamızı burada da utandırmayacağım ve fırsatları kullanacağım. Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak. İnşallah bunu başarırız."

Badur, daha sonra kendisini 1 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törene Antalyaspor Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahingöz de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!