İstanbul hatırası

Tommy Hilfiger’ın reklam yüzleri Robert Jackson King, Julia Hafstrom ve Bernard Fouquet, İstanbul turuna çıktı.

Haberin Devamı

Tommy Hilfiger’ın global reklam kampanyalarında yer alan ‘The Hilfigers’ (Hilfiger’lar), geçen hafta Türkiye’ye geldi. Dünyanın farklı noktalarında çekimler yapan reklam ailesinin üç üyesi Robert Jackson King, Julia Hafstrom ve Bernard Fouquet, ilk kez geldikleri İstanbul’a hayran kaldı. Üçlü, Haliç’ten havalanan Seabird’e ait deniz uçağıyla şehrin simgesi olan adresleri gökyüzünden izledi.

Yaz boyunca İstanbul dışında Alaçatı ve Bodrum’a da uçuşlar düzenleyen Seabird’ün sahibi Metin Levi, Hilfiger Ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Havada Ashk kokusu var

Turizm ve madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren Akçelik Holding’in ortaklarından Narin Akçelik, “ASHK” adıyla kolonya üretti. Farklı isimlerde satışa sunulan yedi çeşit kolonya, önceki gün SuAda Club’da tanıtıldı. Davette Lidyana.com sitesinin ortaklarından Hakan Baş sunuculuk yaptı, Narin Akçelik de kolonyaların hikâyelerini anlattı.
DJ David Şaboy’un müzik performansıyla renk kattığı tanıtıma aralarında Adnan Polat, Neslihan Kozanoğlu, Saffet Ulusoy, Mehmet Y. Yılmaz, Şebnem Dinçgör, Mustafa Oğuz, Harika Güral, İzzet Öz,
Okan-Nuray Fenercioğlu ve Neslihan Yargıcı’nın da olduğu iş, sanat, spor ve medya dünyasından ünlü isimler katıldı.
Hat sanatçısı Osman Yılmazer’in renkli deriler üzerine işlediği Osmanlı motifleriyle süslü şık şişeler içinde satışa sunulan kolonyalardan elde edilen gelirin bir kısmı, çocukların eğitimi için kullanılacak.

Haberin Devamı

Alaçatılı amcalar model oldu

Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, Alaçatı’da Heavenly Made tarafından restore edilen Hacı Memiş Palas ile ortak bir sanat projesine imza attı. Hacı Memiş Palas’ın yan komşusu Hacı Memiş Kıraathanesi’nin müdavimi olan amcalar, Gerede’nin objektifine poz verdi. Gerede’nin çektiği fotoğraflarla hazırlanan “Amcalar Kıraathanesi” adlı sergi, Hacı Memiş Palas’ın altında yer alan Alaçatı Unter’de cumartesi akşamı saat 20.30’da açılacak.

Yazarın Tüm Yazıları