Antalya'ya gidecekler dikkat

Güncelleme Tarihi:

Antalyaya gidecekler dikkat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 14:38

Antalya'ya gitmek isteyenlere sıcak hava uyarısı yapıldı. Cima günü hissedilen sıcaklık 51-55 derece pazar günü 43, pazartesi 49-52 derece olacak

Haberin Devamı

Antalya'da sıcaklık tahminlerini yenileyen Meteoroloji yetkilileri, yarın sıcaklığın 40 dereceye yükseleceğini, hissedilen sıcaklığın 51- 55 derece arasında olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Antalya ve çevresinde hafta ortasından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 - 5 derece üzerine çıkacağına ilişkin uyarısı devam ediyor. 5 günlük hava sıcaklık tahminlerini yenileyen Meteoroloji'nin son verilerine göre Antalya'da hissedilen hava sıcaklığı yarın 50 derecinin üzerine çıkacak. Cuma günü için Antalya'da en yüksek hava sıcaklığının 40 derece olması beklenirken yüzde 47'lik nem oranıyla hissedilen en yüksek sıcaklık 51 - 55 derece arasında olacak.

Ramazan ayının ilk günü, Cumartesi ise Antalya'da beklenen en yüksek hava sıcaklığı 37 derece. Gün içinde nem oranının yüzde 45'e ulaşmasıyla Antalya'da sıcaklık 47 derece hissedilecek. Pazar günü Meteoroloji, Antalya'da en yüksek hava sıcaklığının 36 derece ve en yüksek nem oranının yüzde 49 beklendiğini açıkladı. Pazar günü Antalya'da hissedilen en yüksek sıcaklık 43 derece civarında olacak.

Haberin Devamı

30 Haziran Pazartesi ise en yüksek sıcaklığının 37 derece, nem oranının ise yüzde 58 olması bekleniyor. Nem oranı son 5 gün içinde en yüksek seviyeye ulaşacağı Pazartesi günü Antalya'da hissedilen en yüksek sıcaklık 49 - 52 derece arasında olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!