Kadir Topbaş Fem tabelası hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Kadir Topbaş Fem tabelası hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 14:09

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret etti. Topbaş, Vali Mutlu’ya Melen Projesi'nde ilk yapılan kazılar sırasında yerin 150 metre altında çıkartılan taşlardan yapılan tesbih hediye etti. Topbaş’a dün gece indirilen Fem dershanesinin tabelası da soruldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, burada “Herkes istediği gibi tabela asamaz. Eğer izinsizse bunun uyarılması lazımdı. Uyarıldı mı bilmiyorum, bana bilgi getirecekler” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Kadir Topbaş, 2014 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde kendisini ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu, İstanbul Valiliği’ndeki makamında ziyaret etti. Topbaş burada dün gece İstanbul Mediciyeköy’de indirilen Fem ve Anafen dershanesinin tabelaları konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

EĞER ÖYLE YAPMADILARSA YANLIŞLIK VAR

Topbaş, “Dün gece bu yapılmış. Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi bana henüz aktarmadılar. Tebligat yapılmış mı, uyarı yapılmış mı? Bu tabelaların kendine göre bir izni, işlemleri var. Herkes istediği gibi tabela asamaz. Eğer izinsizse bunun uyarılması lazımdı. Uyarıldı mı bilmiyorum, bana bilgi getirecekler. Detaylı bilgi istedim bu konuda. Uyarıları yazılı olarak yapılıp, tebligatları yazılı olarak yapılıp arkasından bu işlemin yapılması lazımdı. Eğer öyle yapmadılarsa bir yanlışlık var demektir” dedi.

Haberin Devamı

Kadir Topbaş Fem tabelası hakkında konuştu

Fem dershanesi tabelası dün gece saatlerinde sökülmüştü.

ESTETİK GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI

Tabelaları asanların estetiği de göz önünde bulundurması gerektiğini ifade eden Topbaş, “Kurallarını yerine getirmesi lazım. Müracaatını yapması lazım ne gerekiyorsa yapıp ruhsatını alması lazım. Yoksa herkes her yerde iyi niyetlerle de olsa ben buraya şunu koydum demek doğru değil. Bu kentte bir yönetim var. Her iki tarafta bunun hassasiyetinin farkında olmalı. Biz yönetim olarak da burada işlemleri doğru yapmak zorundayız. Diğer taraftan bu kentte hangi kurum ve kuruluş olursa olsun veya şahıslar yada tüzel kişiler olsun bu tip kentle ilgili diğer insanları etkileyecek alanlarda bir ruhsata tabii. Bunu da yerine getirmiş olmaları lazım. İnceleniyor bugün öğleden sonra bir toplantım var. Bilgi alıp değerlendireceğiz" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!