Çek KKCG Grubu da Milli Piyango'ya talip

Güncelleme Tarihi:

Çek KKCG Grubu da Milli Piyangoya talip
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 11:49

Çek KKCG Grubu, Bilgili Holding ile Milli Piyango Özelleştirmesi ihalesi için ortaklık müzakerelerinde ileri aşamaya geçti.

Haberin Devamı

KKCG Entertainment & Technology (KKCG Group şirketi)’in konsorsiyumu olan GTECH ve EMMA CAPITAL, Türkiye’de de kendi alanında gelişmek için Bilgili Holding ile müzakerelere başladı. Konsorsiyumun bugün yaptığı açıklamada bu potansiyel ortaklık için müzakerelerin önemli bir noktaya geldiği ve anlaşma sürecinde ilerlendiği bildirildi.

KKCG Group liderliğindeki konsorsiyum, Milli Piyango özelleştirmesi kapsamında yapılacak ihaleye katılacak. Taraflar, 27 Haziran’da verilecek özelleştirme teklifleri sonrasında ortaklık için biraraya gelmeyi hedefliyor.

10’DAN FAZLA ÜLKEDE

KKCG, 1.5 milyar euroluk varlık yönetimi ve 2.000 çalışanıyla uluslararası bir yatırım grubu konumunda bulunuyor. KKCG’nin uzun dönem yatırımları ham petrol, doğal gaz, sanayi üretimi ve yatırım girişimleri alanlarında. KKCG bünyesinde toplam 25 şirket bulunuyor ve 10’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Haberin Devamı

BİLGİLİ 30 YILDIR FAALİYETTE

Bilgili Holding, 1984 yılından bu yana Türkiye çapında otel, ofis, perakende, karma kullanımlı ve yerleşim amaçlı projeleri de içeren bir aktif portföy yönetiyor. Akaretler Sıraevler, W Istanbul, Radisson Blu Airport Hotel, A’jia, West Blocks, BodrumBodrum ve One Ortaköy gibi projeleri hayata geçirdi. Bağımsız yönetilen bir özel sermaye gayrimenkul yatırımı ve yönetimi şirketi olan BLG Capital Ltd. aracılığıyla Bilgili Holding, konaklama tesisi, öğrenci konutu, karma kullanımlı ve yerleşim amaçlı konutlara yatırım yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!