Bu bir Hürriyet hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Bu bir Hürriyet hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 15:59

Hürriyet okuyucularına yıllardır verdiği Sıla Yolu hizmetini Sırbistan’da Stari Hrast tesislerinde bu yıl da açıyor. 24 saat açık olan tesis Türkiye’ye giderken, Belgrad’tan 95 kilometre sonra.

Haberin Devamı

HÜRRİYET yıllardır okurlarını Sıla Yolu’nda yalnız bırakmadı. Her yıl Sırbistan’da bir tesiste okurlarının yardımına koştu... Bu yıl da yine yolun en iyi tesisi Stari Hrast’ta hizmete devam edecek.
Bu yıl okullar Almanya’da geç tatile giriyor. En erken okul tatili Temmuz ayının ilk haftasında başlıyor. Biz de 1 Temmuz’dan itibaren Stari Hrast’ta hizmete başlıyoruz

NASIL GİDİLİR
Stari Hrast Hizmet İstasyonu, Sırbistan’da, Türkiye’ye giderken Belgrad’tan 95 kilometre sonra geliyor. Niş’ten 135 kilometre önce. Stari Hrast’a 5 kilometre kala tabelalar Motel Stari Hrast diye gösteriyor. Stari Hrast Motel’e iki çıkış var. Markovaç çıkışından çıkmayıp 200 metre devam edin. Sağ tarafta tesisi göreceksiniz. Hemen sonra Motel Stari Hrast çıkışı gelecek. Buradan çıkınca doğrudan tesise giriyorsunuz.

TÜRKİYE DÜNÜŞÜ
Türkiye’den dönerken Niş’ten Belgrad yönüne giderken, 135 kilometre sonra Stari Hrast tesisi geliyor. Tesise çıkış için yol gösteriyor ve bu çıkışı kullanıp otoban gişesine geliyorsunuz. Buraya kadar olan otoban ücretini ödeyip çıkıyorsunuz.

NASIL BİR YER?
Stari Hrast’ın büyük park alanı ve bahçesi yorgunluk atmak ve dinlenmek için en güzel fırsat. Tesis adını bahçedeki 750 yıllık meşe ağacından alıyor. Sultan Süleyman’ın sefere çıktığında bu ağacın gölgesinde yatıp dinlendiği söyleniyor.

150 YATAKLI, MESCİTLİ
Motel Stari Hrast 150 yataklı. Sıla Yolu üzerinde en geniş konaklama imkanı sunan bir motel. Kalabalık aileler için çok yataklı odaları mevcut. Konaklamada Hürriyet okur­larına indirim yapılması için kupon vereceğiz. Kuponları yayınlamaya yakında başlayaca­ğız. Ayrıca ibadet için tesiste mescit de var...

TÜRKÇE MÖNÜ
Tesiste yemek mönüleri Türkçe. Türk damak tadına göre yemek çeşitleri yapılıyor. Lokantanın yanında küçük bir marketi bulunuyor. Tesiste konaklama sırasında veya yolda karşılaştığınız sorunlarda yardımcı olmak için bir arkadaşımız burada 1 Temmuz’dan itibaren görev yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!