Her bölümde servet kazanacak

Güncelleme Tarihi:

Her bölümde servet kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2014 15:43

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sezon için bölüm başı öyle bir ücretten kapı açtı ki...

Haberin Devamı

Son iki se­zon­dur ek­ran­da is­te­di­ği ba­şa­rı­yı ya­ka­la­ya­mayan Nurgül Yeşilçay, reytinglerde başarı yakalayamasa da değerinden bir şey kaybettirmiyor. ‘Aşk ve Ce­za­’ di­zi­sin­den son­ra rol al­dı­ğı bir­kaç ya­pım rey­ting kur­ba­nı ol­ma­sı­na rağ­men Ye­şil­çay bö­lüm ba­şı üc­re­ti­ni gi­de­rek art­ı­rı­yor.

ÖZCAN DENİZ'DEN SONRA 100 BİN BARAJINI AŞTI

Bir sü­re di­zi­le­re ara ve­re­ce­ği­ni açık­la­yan an­cak ge­len ca­zip tek­lif­ler kar­şı­sın­da ka­ra­rın­dan vazge­çen ün­lü oyun­cu, ye­ni se­zon üc­re­tiy­le du­dak uçuk­lat­tı.

Bölüm başına 140 bin lira talep eden Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak’taki rol arkadaşı Özcan Deniz’den sonra 100 bin barajını aşan ikinci oyuncu oldu. Bugün'de yer alan habere göre; Özcan Deniz, Kasım 2014'te ekrana gelecek 'Kaderimin Yazıldığı Gün' adlı dizi için bölüm başına 150 bin liraya anlaştı.

YENİ FİLMİNE KONSANTRE OLDU

Ye­ni se­zon için bir çok diziden teklif alan ün­lü oyun­cu­nun şu an­da dü­şün­dü­ğü tek ko­nu ise Er­den Kı­ra­l’­ın ye­ni fil­mi ‘Ge­ce­’… Film­de Mert Fı­rat ve Vil­dan Ata­se­ve­r’­le bir­lik­te rol ala­cak olan Ye­şil­çay, İz­mi­r’­de ya­pı­la­cak çe­kim­le­re kon­san­tre ol­du.Ün­lü oyun­cu di­zi tek­lif­le­ri­ni si­ne­ma fil­mi­nin çe­kim­le­ri bit­tik­ten son­ra de­ğer­len­di­re­cek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!