Hem tanıdık hem zorlu

Güncelleme Tarihi:

Hem tanıdık hem zorlu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 01:36

İkinci Ligde mücadele edecek Ankara takımları, iki ayrı gruba dağıldı.

Haberin Devamı

Ankaragücü, geçen sezon mücadele ettiği rakiplerin bir çoğu ile yine kırmızı grupta buluşurken, taraftarları arasında husumet bulunan Göztepe ile aynı gruba düştü. Ligin yenileri Hacettepe ile Keçiörengücü ise beyaz grupta kaldı.

Türkiye İkinci Futbol Liginde gruplar belli oldu. İstanbul’da yapılan kura çekiminde, beyaz ve kırmızı grupta mücadele edecek takımlar belirlendi. Ankara, bu sezon ikinci futbol liginde 5 takımla boy gösterecek. Geride kalan sezon kırmızı grupta yer alan Ankaragücü, Kızılcahamam ve Bugsaşspor yine kırmızı gruba düşerken, Üçüncü Futbol Ligi’nde başarı bir sezon geçirip, İkinci Lige yükselen Hacettepe ve Keçiörengücü, Beyaz Grupta kaldı.
Ankaragücü, geçen sezon aynı grupta mücadele ettiği; Altay, Bandırmaspor, Diyarbakır BŞB, Nazilli Belediye, Pazarspor ve Tepecikspor ile yeniden buluşurken, taraftarları arasında husumet bulunan Göztepe ile aynı grupta yer aldı. PTT Birinci Ligden düşen Kahramanmaraşspor ile İkinci Lig play-off finalini oynayan Hatayspor ve İnegölspor, sarı-lacivertlilerin zorlu rakipleri olarak duruyor.
Kırmızı grupta, sezon 31 Ağustos’ta başlayacak. İlk yarı 14 Aralık’ta sona erecek. 18 Ocak’ta yeniden başlayacak mücadelenin son haftası 3 Mayıs’ta oynanacak.
Beyaz Grupta da maçlar 31 Ağustos’ta başlayacak. 21 Aralık’ta ilk devde tamamlanacak. 11 Ocak’ta perde yeniden açılırken, sezonun son haftası 3 Mayıs’ta oynanacak.
Beyaz Grup:
1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Bayrampaşa, Fatih Karagümrük, Fethiyespor, Hacettepe, İskenderun DÇ, Kartalspor, Keçiörengücü, Konya Anadolu Selçukluspor, Menemen Belediyespor, Ofspor, Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Tokatspor, Turgutluspor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor.
Kırmızı Grup:
Altay, Bandırmaspor, Bugsaşspor, Diyarbakır BŞB, Düzyurtspor, Göztepe, Gümüşhanespor, Hatayspor, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Kırklarelispor, Kızılcahamamspor, Kocaeli Birlikspor, Ankaragücü, Nazilli Belediye, Pazarspor, Sarıyer, Tepecikspor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!