Ateşli Ashk

İşadamı Yurdal Sert’le olan evliliği uzun süren boşanma davasının ardından Eylül 2013’te sona eren İvana Sert, eski bankacı Sinan Akıman’la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

İvana Sert, oğlu Ateş’i “deliler gibi aşığım” dediği sevgilisi Sinan Akıman’la tanıştırdı. Kuruçeşme’deki Su Ada Club Galatasaray Adası’ndaki Ashk adlı kolonyanın tanıtım davetine katılan sevgililere eşlik eden Ateş Sert, objektife ilginç pozlar verdi. Geçtiğimiz günlerde Yurdal Sert için “Adam gibi adam” diyen Sinan Akıman, Ateş’le çok iyi anlaştıklarını söyledi.

Yeni adreste yaza merhaba
Reina’nın işletmecisi Ali Ünal ile kardeşi Erkan Ünal’ın sahibi olduğu Bodrum’daki Moon Beach, bu yaz adres değiştirdi. Geçen yıl Yalıkavak’ta hizmet veren Moon Beach, Gündoğan’daki yeni adresinde verdiği yaza merhaba davetiyle hizmete girdi. Casa Costa Otel’in tüm yiyecek içecek işleri ile Moon Beach’in işletmeciliğini yürüten Erkan Ünal’ın ev sahipliği yaptığı davete, iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.

İstinyePark’ta Samba

Haziran ayı boyunca her perşembe akşamı birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı ‘İstinyePark Summer Tunes, bu akşam Jozi Levi Project’i ağırlayacak. Samba, pagode gibi Brezilya müziğinin en güzel örneklerini sunan Jozi Levi Brazil Project, kıpır kıpır bir yaz akşamının coşkusunu yaşamak isteyenlerle buluşacak.

Haberin Devamı

SUNSET’TE YILDIZLI GECELER
Barış Tansever’in sahibi olduğu Sunset Grill Bar, iş, sanat, moda, spor ve siyaset dünyasının yanı sıra dünyaca ünlü isimlerin de tercihi olmaya devamediyor. Magnum’un bu yılki reklam yüzü Jessica Alba’yı Sunset’te gördüm. Alba’nın yanı sıra dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz ile babası Mustafa Öz de Sunset’teydi. Sunset Grill Bar’ın müdürü Gazi X, her yıl aile yemeği için buluştuklarını söyleyen Mehmet Öz’le hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeni yaşını kutlayan Barış Tansever’e, aynı gün doğan Şebnem Çapa ile evlilik yıldönümlerini kutlayan Nüket-Zafer Mutlu çifti de eşlik etti.

Ezra- Tuba’dan giyilebilir teknoloji

Moda tasarımcısı Ezra-Tuba Çetin kardeşler teknolojiyi hayatımıza entegre ederek “Giyilebilir Teknoloji” projesine imza attı. Ezra-Tuba Çetin, proje için bir de fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Intel ve Asus işbirliği ile gerçekleşen proje kapsamında kamera karşısına geçen Gonca Vuslateri ve Özge Ulusoy’un fotoğraflarının yer aldığı sergi, bugün Süzer Plaza’daki Borusan Sahne Beşiktaş’ta açılacak.

Yazarın Tüm Yazıları