Muğla'da Fashion TV gecesi

Güncelleme Tarihi:

Muğlada Fashion TV gecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 01:36

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kenti ile Panama'da Eylül ayında yapılacak Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek adayların belirlendiği yarışma nefes kesti. Gece sonunda 'Miss Fashion' Emel Erdemanar, 'Mr. Fashion' da Uğur Gül oldu

Haberin Devamı

Dünyanın en yaygın üçüncü TV kanalı olan Fashion TV, dünyanın en prestijli modellik yarışmasıyla, ilk kez Türkiye'de en iyi 'Miss and Mr Fashion'ı seçti. Daha önce İzmir, Ankara, İstanbul ve Bursa'da toplam 150 aday arasındaki ön elemelerin ardından seçilerek finale kalan 15 kadın ve 15 erkek yarışmacı Göltürkbükü'ndeki Pita Haya Otel'de kampa girdi. Sanat danışmanlığını ve kareografisini Atilla Kaplakarslan'ın, organizasyonunu ise Vizyon Production'un yaptığı Fashion Miashion TV Türkiye Modellik Yarışması,Yalıkavak Palmarina'daki Billionaire Clup'ta düzenlendi. Jüride Salih Güney, Sabri Beyhan, Edip Önder, Mine Onay, Cemil İpekçi, Sibel Tüzün, Emin Onat, Nedim Özbek, Tuğba Özay, Önder Bekensir, İdil Başeskioğlu ve Can Tanrıyar gibi ünlü isimler yer aldı. Yarışmayı Oya Başar ve Tarık Ünlüoğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetli izledi.

Haberin Devamı

Muğlada Fashion TV gecesi

CEMİL İPEKÇİ'DEN VEDA MESAJI
Modeller podyumda Zeki Triko, Fashion Paris, Kappa, Paul Martin ve modacı Tolga Çam'ın kreasyonlarını tanıttı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Ece Vahapoğlu'nun yaptığı defilede modeller kıyafetleri tanıtırken, Ömür Gedik, Sibel Tüzün ve Tuğba Özay ikişer şarkı seslendirdi. Defile arasında konuşma yapan ünlü modacı Cemil İpekçi, yaptığı açıklamalarla hayranlarını şoke etti. İpekçi, "Çok yoruldum, önümüzdeki bir iki yıl içerisinde bir ağustos ayında yapacağım defilede son kreasyonumu sergileyip modacı Cemil İpekçi'ye veda etmek istiyorum" dedi.

Muğlada Fashion TV gecesi

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışması ikincisi eski model Tuğba Özay, giydiği transparan kıyafetle dikkat çekti.
Yarışmada, Miss Fashion güzeli Veteriner 26 yaşındaki Emel Erdemanar, Mr. Fashion da yaşam koçu 25 yaşındaki Uğur Gül seçildi. İkinciler 26 yaşındaki Gamze Balım ve 18 yaşındaki Samet Karabay, üçüncüler 21 yaşındaki Zeynep Demirel ile 22 yaşındaki Ahmet Emre Akça oldu. Ayrıca sosyal paylaşım sitesi facebook'tan yaklaşık 500 bin kişinin izlediği yarışmada 24 yaşındaki Buket Kahraman ile 20 yaşındaki Muhammet Öncül Mosslike (en çok beğeni toplayan) güzeli seçildi. Jüri üyeleri dereceye giren yarışmacılara taçlarını taktı.

Haberin Devamı

Muğlada Fashion TV gecesi


Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat, "Yarışmaya katılan tüm adaylarımız bu konuda eğitimlerini sürdürecek. Adaylar sadece modellik ile değil bu konuda vereceğimiz eğitimlerle dünya podyumları, yerli diziler, sunuculuk, VJ ve DJ'lik, haber spikerliği gibi mesleklerinde kapıları açılmış olacak" dedi.
Miss Fashion Emel Erdemanar ile Mr. Fashion Uğur Gül'ün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kenti ile Panama'da Eylül yapılacak Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!