Ayakları yere değmeyen patronlar

İş dünyasının patronları tatile çıktı. Vakit nakittir diyen işadamları özel uçak ve helikopterle geldikleri Bodrum’da aileleriyle teknelerinde vakit geçirdi.

Haberin Devamı

Başkan’ın Barbie’si
Galatasaray Spor Kulübü’nün Başkanı Ünal Aysal, Yunan eşi Fani Aysal ve kızları Alin’le tatile çıktı. Barbie adlı teknesiyle Bodrum’daki Cennet Koyu’na demir atan Ünal Aysal, şnorkel ile yüzüp stres atarken, Fani Aysal da jet ski ile Cennet Koyu’nda gezdi.Ünal-Fani Aysal çifti inekleri yakından görmek isteyen kızları Alin’i bakıcısı ve korumalar eşliğinde botla gönderdi.

Eczacıbaşı Hava Yolları
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, eşi Oya Eczacıbaşı ile tatil yaptığı Bodrum’da görüntülendi. Özel helikopteriyle yolculuk yapan Eczacıbaşı çifti, stres atıp dinlendikten sonra İstanbul’a döndü.

Sulu şaka
Murat Cevahir, tatil yaptığı Bodrum’da görüntülendi. Uzun süredir birlikte olduğu Esra Karakaya ile Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’da yüzen Cevahir, saçından akan suları güneşlenen sevgilisinin üzerine sıçrattı. Murat Cevahir, sulu şakaya kızan sevgilisi Esra Karakaya’yı öperek gönlünü aldı.

Haberin Devamı

Gel gelinim gönlüme gel
Mücevher markası Karun’un tasarımcısı Karun Kıraç, 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sinem Telman’la evlendi. Gündüz, Kumkapı’daki Ermeni Patrikhanesi’nde kilise töreniyle başlayan düğün, akşam Four Season Bosphorus’ta devam etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Ersin Koç, Alen Dülgeryan, Melis Bozkurt, Özge Şen yaptı. Kenan Doğulu’nun “Gelinim” şarkısıyla ilk danslarını yapan çifti davetliler ayakta alkışladı.Karun Kıraç ve Sinem Telman, Kenan Doğulu’nun “Gel gelinim, gönlüme gel” sözleriyle başlayan “Gelinim” şarkısıyla ilk danslarını yaptı.

Uzman nişan
Hürriyet Gazetesi ve Kelebek’in duayen foto muhabiri Sinan Özbalkan’ın oğlu Can, İdil Kuşoğlu ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Eczacıbaşı’nda yapı gereçleri ürün geliştirme uzmanı olan Can Özbalkan, Mediacom’da dijital gelişim planlama uzmanı olarak görev yapan İdil Kuşoğlu ile Fenerbahçe İstanbul Yelken Kulüp’te nişanlandı.

Rüya değil gerçek
20 yılı aşkın süredir aşçılık yapan Gazi - Bilal Ateş kardeşler Sortie’de Chef Mezze adında bir balık restoranı açmıştı. Chef Mezze ile kısa zamanda büyük başarı elde eden Gazi - Bilal Ateş’e Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D.ream’dan teklif gelmiş. Nusret ve Günaydın ile et ve kebaptan sonra balığa da el atan D-ream, kulağıma gelenlere göre yeni açacağı balık restoranlarının başına da Gazi - Bilal Ateş kardeşleri geçirecek.

Yazarın Tüm Yazıları