Tartıştığı arkadaşını otobanda giderken bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Tartıştığı arkadaşını otobanda giderken bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2014 12:32

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde TAG Otoyolu’nda seyir halindeki otomobilde 39 yaşındaki Abdulkadir Tamircan, tartıştığı arkadaşı 42 yaşındaki Mehmet Hüseyin Fidan’ı 18 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

İddiaya göre sabah saatlerinde Mehmet Emin Bilden yönetimindeki 21 GG 475 plakalı otomobil Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda giderken, Yenice Üçtepeler Mevkii’nde, otomobilde bulunan Abdulkadir Tamircan ile Mehmet Hüseyin Fidan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Büyüyen tartışmada Tamircan, Fidan’ı bıçakladı. Bir sürücünün ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları müdahalede Mehmet Hüseyin Fidan’ın aşır kan kaybından hayatını kaybettiğini tespit etti. Şoka giren Abdulkadir Tamircan ise çevredeki ağaçlık alanda otururken jandarma tarafından gözaltına alındı. Otomobil sürücüsü Bilden de gözaltına alındı.

Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından yapılan ilk incelemede Fidan’ın 18 yerinden bıçaklandığı belirlenirken, cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!