2015’e kadar 300 milyar dolarlık proje yapacak

Güncelleme Tarihi:

2015’e kadar 300 milyar dolarlık proje yapacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2014 01:00

24 İleri Projeler, Halkalı’da hayata geçirdiği Cadde 24 projesindeki satışları 2 haftada tamamlayınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket 2015 yılında yatırım değeri 300 milyon dolar olan yapılara imza atacak.

Haberin Devamı

HALKALI’da hayata geçirdiği 199 home ofis ve 69 dükkandan oluşan ‘Cadde 24’ projesinde 2 haftada satışları tamamlayan 24 İleri Projeler şirketi yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Önümüzdeki yıl 24 markası ile 5 proje planladıklarını belirten 24 İleri Projeler Başkanı Ahmethan Yılmaz, yeni projelerin Halkalı, Basın Ekspres ve Kağıthane bölgelerinde olacağını ve yatırım bedelinin 300 milyon doları bulacağını kaydetti.

MAHALLE YARATACAK

“Barınmak için değil yaşamak için projeler üretiyoruz” diyen Yılmaz, çevresindeki sosyolojiyle barışık konutlar, ofis ve dükkanlar yapmak istediklerini söyledi. Projelerindeki ticari birimlerde yerel esnafında dahil olması amaçladıklarını belirten Yılmaz, mahalle konsepti ile gayrimenkul projeleri geliştireceklerini dile getirdi. Çevresinden izole olmamış, caddesiyle ve sokağıyla bütünleşmiş yapılar hedeflediklerini Yılmaz, “Etrafı duvarlarla çevrili sitelerin, sosyal bir değer üretmekten çok çevresindeki sosyolojiyi dışladığını düşünüyoruz. Oysa yapılan her bina sosyal bir değer iddiasıyla var olmalı. Biz insanlara hayatın sosyolojisiyle yüzleşen ve onunla örtüşen yapılar sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ispartakule’de sona geldi

EMLAK Konut Proje Pazarlama’yla Ispartakule’de hayata geçirilen ve satışları büyük oranda tamamlanan Stüdyo 24 projesinin teslim için gün saydığını söyleyen Yılmaz, “Yatırım değeri 70 milyon TL’ye yakın olan proje, kişiye özel butik rezidans anlayışıyla inşa edildi. Projede teslimler önümüzdeki günlerde başlayacak. Şubat 2015’de teslim edilmesi planlanan proje, erken teslim edilmiş olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!