Eskişehir Yolu'nda eve dönüş kabusu

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir Yolunda eve dönüş kabusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2014 01:17

Eskişehir Yolu, haftanın son mesai gününü tamamlayıp, evlerine dönmek üzere yola çıkan Ankaralı sürücüler için kabusa döndü. Çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasının yaşandığı ana arterde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haberin Devamı

1071 Malazgirt Bulvarı’nın hizmete girmesi ile birlikte trafik yükü rahatlayan Eskişehir Yolu, önceki gün ardı ardına yaşanan trafik kazaları ile yoğun günlerini hatırlattı. Yolun her iki yönünde yaşanan maddi hasarlı kazalar, trafiği kilitledi. Akışın yavaşladığı yolda sürekli şerit değiştiren sabırsız sürücüler de kazalara neden oldu. Eskişehir Yolu’nun bazı noktalarında sürücüler kontak kapatarak, trafiğin açılmasını bekledi. Kazaların ardından trafiği normalleştirmek için yoğun çaba sarfeden trafik polisleri, sürücülerin yoğun saatlerde acele ettiğini belirterek şunları söyledi:
“Dur-kalk yapmaktan bunalan sürücüler çok sık şerit değiştiriyor.Bu durum trafiği olumsuz etkiliyor, hatta kazalara neden oluyor. Sürücülerden sabırlı olmalarını ve kurallara uymalarını bekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!