Bülent Koşmaz son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Koşmaz son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 15:50

PANKREAS kanserinden tedavi gördüğü İzmir'deki hastanede 63 yaşında yaşamını yitiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkan Yardımcılığı ve 1992 yılından bu yana Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten evli ve 2 kız çocuğu sahibi İşadamı Bülent Koşmaz, dün sabah tedavisi gördüğü Ege Üniversitesi Gastroloji Bölümü'nde yaşamını yitirdi. Koşmaz için bugün öğlen Manisa Hatuniye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, MHP Manisa milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ile Sakine Öz, Saadet Koşmaz, kızları Sedef Koşmaz Çobanoğlu ve Gökçe Çiçek Nikiç, damatları Utku Çobanoğlu, Mıscha Nikiç ile ilçelerdeki sanayi ve ticaret odası ile borsa başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Koşmaz'ın yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı.

Haberin Devamı

Saadet Koşmaz, cenazede kızlarları ve damatlarıyla taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından Koşmaz'ın yaklaşık 1 kilometre omuzlarda tekbir getirilerek taşınan Türk bayrağına sarılı cenazesi daha sonra cenaze aracına konup, Çatal Mezarlığı'na götürülüp, aile kabristanında toprağa verildi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cenaze namazı sonrası gazetecilerinsoruları üzerine, Koşmaz'ı 80'li yılların öncesinden bu yana tanıdığını ve dava adamı olduğunu belirtip, "Manisa'ya ve iş alemine çok faydaları dokunmuştur. Birbirimizi severdik. Manisa iyi bir evladını kaybetti. Bizler inanan insanlarız. Bir gün geldiğinde ahirete gideceğimizi biliyoruz. Bunun için sabırlı davranıyoruz" dedi.
Öte yandan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da gençlik yıllarından arkadaşı olan ve geçen ay ameliyat olan Ahmet Ege'yi de evinde ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!