KAF KAF hazır takım

Güncelleme Tarihi:

KAF KAF hazır takım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2014 01:17

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, transferde iskelet kadroyu koruduklarını hatırlatarak, “Yıllar sonra ilk kez Karşıyaka'nın haziran ayında hazır kadrosu var.

Haberin Devamı

Bunun avantajını ligde göreceğiz” dedi. Dış transferde Loriya, Yenal, Shukurov ve Onur Okan'ı alan, içte Ahmet Arı, Erdi, Servan, Mustafa'yla anlaşan Karşıyaka’da Şimşek, “Burak dışında kalmasını istediğimiz herkes kaldı. Rıdvan, Can Erdem, Onur Alkan, Berkan, Ofoedu, Ars gibi isimlerle kadromuzda 20’nin üzerinde isim var” diye konuştu.

TRANSFERDE stoper ve ofansif orta saha alarak takımı tamamlayacaklarını dile getiren genç teknik adam, “Oyun kurucumuz yerli veya yabancı olabilir. Gelecek vaat eden bir kaç genç ve gurbetçi oyuncuyla da ilgileniyoruz. Sezon öncesi en büyük hamleyi kadronun ana hatlarını koruyarak yaptık. Birbirini zaten tanıyan takım tüm kamp dönemlerinde birlikte çalışacak. Hedefimizin Play-Off olduğunu başından beri söylüyorum. Birkaç takviyeyle bu kadronun hedefe ulaşacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!