İnegöl Belediyespor, Cansın Hacıbekiroğlu'nu transfer etti

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyespor, Cansın Hacıbekiroğlunu transfer etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 17:26

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Galatasaray FXTCR'den orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, Galatasaray FXTCR'den orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu ile anlaştıklarını söyledi.

Dış transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Solak, "Geçen sene Galatasaray FXTCR'de orta oyuncu pozisyonunda oynayan Cansın Hacıbekiroğlu ile 1 yıllık mukavele imzaladık. 1987 doğumlu Cansın, daha önce Çankaya Belediyesi, Maliye Milli Piyango, Sivas, Polis Akademisi ve son olarak Galatasaray FXTCR'de forma giydi. İnşallah önümüzdeki sezon da bizimle olacak. Transferimiz hem kendisine hem de İnegöl Belediyespor'a hayırlı, uğurlu olur" diye konuştu.

Cansın Hacıbekiroğlu ise İnegöl Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "İnegöl Belediyespor ile kendi adıma inşallah hayırlısı olur. Allah utandırmasın. Bu sene iyi başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İnşallah play-off'a kalırız. Hatta ilk 6'ya girip seneye Avrupa'da takımımızı ve İnegöl'ü temsil edebileceğimize inanıyorum. İnşallah bu başarıları elde ederek camiaya ve taraftarlara güzel bir yıl yaşatacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Hacıbekiroğlu, kendisini turuncu-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!