Beştepe’de ‘Pele’ sesleri

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de ‘Pele’ sesleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 01:26

Gençlerbirliği, dış transferde rotasını Portekiz’e çevirdi. Kırmızı-siyahlılar, şu ana kadar yurt içinden isimler ile gurbetçi Guıdo Koçer’i renklerine bağlarken, yurt dışına açıldı. Gündeme, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gomes Passos alınırken, görüşme için temaslar hızlandırıldı.

Haberin Devamı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, rotasını Portekiz’e çevirdi ve gündemine Vítor Hugo Gomes Passos’u aldı. Ön libero mevkiinde oynayan Gomes Passos, geride kalan sezon Macaristan Ligi ekiplerinden Videton’da forma giydi.
Kırmızı-siyahlılar, transfer döneminin başlamasının ardından, yerli isimler; Bucaspor’dan Taylan Antalyalı, Manisaspor’dan Hikmet Balioğlu ve Kartalspor’dan Ersel Aslıyüksek ile anlaşırken, Alman İkinci Lig takımlarından Erzgerbirge Aue’den gurbetçi Guido Koçer’i renklerine bağladı.
Sözleşmeleri son eren; Zec, Kulusiç ve Gosso’nun takımdan ayrılmasının ardından yabancı oyuncu sayısını 9’a düşüren ancak diğer isimlerle ilgili somut adım atamayan Başkent ekibi, Genel Menajer Ferda Ramanlı ile yolların ayrılmasının ardından transfer listesinde değişikliğe gitti. Gençlerbirliği’nde Teknik Direktörlük görevine getirilen Kemal Özdeş’in, Portekizli ön libero Vítor Hugo Gomes Passos’i takımda görmek istediği ileri sürüldü.
27 yaşındaki Vítor Hugo Gomes Passos, ‘Pele’ lakabı ile tanınıyor. Portekizli oyuncu, 8 kez ülkesinin U-20 Milli takımında, 1 kez de U-21 takımında forma giydi. Geride kalan sezonu geçirdiği Macaristan Ligi ekiplerinden Videton’da ise 21 maçta forma giyip, 1 gol attı.
Portekiz’in Sporting Lizbon kulübünde oynayan “Shikabala” lakaplı Mısırlı orta saha oyuncusu Mahmud Abdülrezzak Fadlallah transferinde ise yapılan görüşmelerin tıkandığı bilgisi geldi. Oyuncunun kulübünün bonservis bedeli olarak 750 bin Euro istemesinin bu girişimin rafa kaldırılmasına yol açtığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!