Semt Evleri'nde şenlik var

Güncelleme Tarihi:

Semt Evlerinde şenlik var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 01:26

KARABAĞLAR Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen semt şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

İlk kez gerçekleştirilen etkinliklerde ritm grubu sahne aldı. Tiyatro ve dans gösterileri programa renk kattı. Müzik grubu da gerçekleştirdiği konserle Karabağlar halkına coşkulu dakikalar yaşattı. Etkinlik kapsamında ayrıca, semt evlerinde eğitim alan kadınların yaptıkları ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.
Bu yıl birincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan semt şenliklerinin ilki Esendere Maliyeciler Parkı'nda gerçekleştirildi. Karabağlar Kent Konseyi Esendere Semt Meclisinin yanısıra Metin Oktay, Şehitler, Adnan Süvari, Esenlik ve Maliyeciler mahalle muhtarlıklarının da destek verdiği etkinlikler kapsamında stantlar kuruldu. Stantlarda tel kırma, tel sarma, takı tasarım, ahşap boyama ve aşçılık kursiyerlerinin yaptığı ürünler yoğun ilgi gördü.
Karabağlar Beldiyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte ayrıca, Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü ritm grubu gençlerinin yaptığı gösteri büyük alkış aldı. İzmir Müzisyenler Derneği müzik grubu verdiği konserle, Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu tiyatro grubu ise doğaçlama gösterisi ile etkinliğe renk kattı.

Haberin Devamı

2'NCİ ŞENLİK LİMONTEPE'DE
Etkinliğin ikincisi farklı bir semtte gerçekleştirildi. Limontepe'deki ikinci şenlikte engelli çocuklar şarkılar söyledi, çeşitli yarışmalar düzenlendi ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliğe Karabağlar belediyesi meclis üyelerinin yanısıra Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!