Dertli dörtlü

Güncelleme Tarihi:

Dertli dörtlü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 01:42

BUCASPOR'a bir sezon sonra dönen teknik direktör Sait Karafırtınalar, işlerinin zor olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Taylan, Berkay, Ziya, Nsaliwa, Recep ve Hakan'ın takımdan ayrıldığını Ömer, Ferhat, Okan, Emre Şahin ile Zafer'in de ayrılmak istediğini hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Kadro dağılıyor, elimizdeki tüm kozlar gidiyor. Geçen sezonun ilk 11'inden 7 futbolcu bizimle olmayacak. Her şeye sil baştan başlayacağız. İşimiz zor ama gerekli hamleleri de yapacağız" dedi. Zorlukları göze alarak yuvaya döndüğünü belirten Sait Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"El ele vererek sıkıntıları yok edeceğiz. Oyuncuları kaybetmek benim açımdan oldukça kötü. Ancak kimseyi zorla tutamayız. Bütçemize göre 1'inci Lig'de iddalı bir ekip oluşturacağız. Ayrıca alt yapımızdan gelecek genç futbolcularımız var. Bucaspor hem yarışmacı hem de yetiştirici kulüp görüntüsünü sürdürecek. Ayrıca kaptan Zafer'le görüşerek kalması için ikna etmeye çalışacağım."

Haberin Devamı

Bucalı Zafer, Şanlıurfa’da

BUCASPOR’da takımdan ayrılan isimlere Kaptan Zafer Çevik de eklendi. Sözleşmesi biten ve yönetimden kalmak için 750 bin TL talep eden tecrübeli sağ kanat oyuncusu Şanlıurfaspor’la anlaştı. Son 5 sezonda Fırtana’da oynayan Zafer’in kulüpten 450 bin alacağı var.

SERDAR EYLİK GELİYOR

Bucaspor'un geçen sezon devre arasında Galatasaray'a sattığı Umut Gündoğan'a karşılık bonservisini aldığı Serdar Eylik'in İzmir'e gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Kayseri Erciyesspor'da şampiyonluk yaşayan, geçen sezon Ankaraspor'da play off oynayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar'ın takıma faydalı olacağını söyleyen Sait Karafırtınalar, "Kadronun önemli isimlerinden olacak" dedi.

Sait Karafırtınalar'ın ayrıca Akhisar Belediyespor'dan eski futbolcusu Erkan Taşkıran'ı da takımında görmek istediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!