Mehmet Öz zayıflama haplarını övdüğü için ifade verdi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Öz zayıflama haplarını övdüğü için ifade verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 00:00

ABD'de yaşayan kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, sunduğu televizyon programında tanıtılan ve kilo kaybına yardımcı olduğu belirtilen ürünlerle ilgili ABD Senatosu'nda ifade verdi.

Haberin Devamı

Missouri Senatörü Claire McCaskill'in başkanlığını yaptığı "Tüketicinin Korunması, Ürün Güvenliği ve Sigorta" adlı alt komitenin karşısına çıkan Dr. Mehmet Öz, yeşil kahve çekirdeği gibi ürünleri bilimsel bir kanıt olmamasına rağmen programında tanıttığına dair iddialara yanıt verdi.

Oturumda konuşan Senatör McCaskill, “Programında birçok güzel şey yapıyorsun. Ama neden bu tür ürünlerin işe yaramadığını bilmene karşın bunları söylüyorsun anlamıyorum" dedi.

Önerdiği ürünlerin işe yaradığına inandığını belirten Öz ise bunları kendisi ve ailesinin de tükettiğini söyledi. Doktor olarak işinin gereksinim duyan insanlara yardım etmek olduğunu söyleyen Mehmet Öz, insanlara umut olabilecek bir ürünü onlara tanıtarak yardımcı olduğunu belirtti. Öz, diyet ve egzersiz yapmadan uzun süreli çözüm üretebilecek bir ilaç olmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!