Kara kedi

Güncelleme Tarihi:

Kara kedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2014 01:18

KARŞIYAKA'nın İzmir'e getirttiği Rumen yıldız Cernat'la ilk görüşmeyi Buca'yla yaptığı iddiası iki kulübün arasını açtı.

Haberin Devamı

KSK Başkanı Fatih Diniz, Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya'yı arayarak Cernat'ın durumunu sordu. Kaya, Diniz'e, "İlgilenmiyoruz. Zaten o kadar bütçemiz yok" dediği öğrenildi. Cernat'ın iki kulübe de kapıyı 400 bin Euro’dan açtığı daha sonra 350 bin euro yıllık ücrete razı olduğu ortaya çıktı. Deneyimli oyuncunun KSK ile pazarlığı sürüyor.

YEŞİL kırmızılılar kaleci Loriya, sol bek Yenal, sağ bek Shukurov'dan sonra dış transferde Fethiye'den daha önce anlaştığı orta saha Onur Okan'la 1 artı 1 yıllık ön protokol imzaladı. İç transferde sözleşmesi biten Ahmet, Erdi, Servan'la anlaşan yönetim, Burak'la tekrar görüştü ama sonuç alamadı. Çaykur Rizespor'dan kiralanan Cenk Güvenç'i tekrar isteyen Kaf-Kaf, geçen sezon Ankaraspor'da oynayan Fenerbahçeli stoper Berkay Can'ı da listeye aldı. ?

Haberin Devamı

İşlem tamam

SAİT Karafırtınalar, tek sezonluk aranın ardından 2+1’yıllık sözleşmeyle yeniden Bucaspor’un teknik direktörü oldu. Başkan Hüsnü Kaya, Karafırtınalar’ın Bucaspor’da büyük başarılara imza attığını hatırlatarak, “Bucaspor’da çok iyi dönemler geçirdi. Hem gençlerin gelişiminde hem de sportif başarıda kulübümüze büyük katkı sağladı. Onunla tekrar buluşmak mutluluk ve heyecan verici” dedi. Genç teknik direktör ise “Burada oyuncu, antrenör ve teknik direktör olarak yıllarımı geçirdim. Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim”
diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!