Hamile Sibel 11. kattan düştü

Güncelleme Tarihi:

Hamile Sibel 11. kattan düştü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2014 11:24

Havaların ısınmasıyla birlikte balkon kazaları artmaya başladı. Kayseri'de 8 aylık hamile, Sibel Kaya, 11 kattaki evlerinin balkonundan halı silkelerken düştü. Kaya, kaldırıldığı hastanede karnındaki bebeği ile birlikte öldü. Adıyaman'da ise 2 yaşındaki Hatice Nisan Güneş 4 kattaki evlerininin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Sibel Kaya, işsiz eşi 31 yaşındaki Kerim K. ile 10 ay önce yaşamını birleştirdikten sonra İzmir’den gelip, kayınvalidesi S.K. ve kayınpederi Ö.K ’nın Talas İlçesi Bahçelievler Mahallesi Armağan Sokak Nihavent Konak Apartmanı’nın 11’inci katındaki eve yerleşti. Sibel Kaya, 11’inci katta bulunan evin balkonuna halı silkmeye çıktı ve dengesini kaybederek düştü.

Hamile Sibel 11. kattan düştü
2 yaşındaki Nisan balkondan düştü

Olayı görenlerin haber verdiği 112 Acil Servis ekibi olay yerine gelerek Sibel Kaya’nın öldüğünü belirledi. Ancak, 8 aylık bebeğin kurtarılabilmesi için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada sezaryenle alınan erkek bebek de, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Anne ve bebeğinin cesetleri, yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi. Kerim Kaya, olay sırasında oturma odasında olduğunu söyledi. Eşini ve doğması için gün saydıkları bebeğini kaybeden Kerim Kaya’nın bir sosyal paylaşım sitesinde 26 Mayıs’ta "Keşke hasretin zirvesi böyle göğe ermeyeydi. O kadar yüksekten düşmeye değmeyeydi. Sus pus kendini arayan, yine başa dönmeyeydi" paylaşımında bulunduğu dikkat çekti.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı sürdürürken görgü tanıkları düşen kadını balkonda halı silkelerken gördüklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!