'Bir metreme bile zor yaklaşırsın' dedi ama...

Güncelleme Tarihi:

Bir metreme bile zor yaklaşırsın dedi ama...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2014 01:27

Bir üniversitede memure olarak çalışan Leyla K. (27), Fatih'teki evinin apartman girişinde kendisini bekleyen, aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet K. (26) tarafından vuruldu. Genç kadın ağır yaralanırken, saldırgan kendi silahıyla yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay, Topkapı Mahallesi Şeyhülislam Sokak'ta dün saat 18.00 sıralarında gerçekleşti. Bir üniversitede memure olarak çalıştığı öğrenilen Leyla K., 10 numaradaki evine çıkmak üzere girdiği binada kendisini bekleyen aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet K. (26) ile karşılaştı.

Silahını çeken şahıs, önce genç kadını başından vurdu. Ardından silahı kafasına dayayıp tetiği çekti. Silah seslerini duyan apartman sakinleri olayı polis ve ambulans ekiplerine haber verdi.

Ağır yaralanan Leyla K. ve diğer yaralıya ilk müdahale aynı binada oturan tıp fakültesi öğrencileri tarafından yapıldı. İki yaralı, aynı öğrenciler tarafından taksi ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Memure K.'nın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SALDIRI GELİYORUM DEMİŞ

Leyla K.'nın bir sosyal paylaşım sitesindeki mesajlarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendisine çiçek ve çikolata gönderen Gurbet K.'ya teşekkür ettiği ve 21 Nisan günü de, isim vermeden, "Her paylaştığım şeyi kendine mal eden salak sanki üstünde adı yazıyo mesela A'dan Z'ye kadar bildiğim küfür de var terbiyem müsait değil yazamıyorum ama sen anladın bak bunu sana paylaştım pis saygısız sen benim 1 metreme dahi zor yaklaşırsın gerizekalı bak tam sana uygun" yazdığı görüldü.

Leyla K.'nın kendisine "Hemşo hayırdir bir sorun mu var" diye yazan bir tanıdığına ise "Yok hemşo rüyasında bile beni göremeyecek insan ayni karede bizi hayal ediyo dünyada bir o bir ben kalsam dönüp bakmam ölüm mü o mu deseler ölüm onun yanında cennet gelir" karşılığını verdiği görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!