İlk çalım!

Güncelleme Tarihi:

İlk çalım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 01:23

KARŞIYAKA’nın günlerdir peşinde koştuğu Florin Cernat, İzmir’e gelir gelmez akıl almaz bir çalım attı, ilk olarak Bucaspor’la masaya oturdu.

Haberin Devamı

Yeşil-kırmızılılar menajeriyle yapılan ilk görüşme olumlu geçen Cernat’a Çeşme’de otel ayarladı. Rumen yıldızın uçak biletini bile Kaf-Kaf karşıladı. Cernat, kente iner inmez ilk olarak Buca’ya götürüldü. Başkan Hüsnü Kaya’yla görüşen 34 yaşındaki yıldız, Fırtına’ya “Evet” dedi.

Cernat ve temsilcisi, Bucaspor’dan çıktıktan sonra Karşıyaka’yla masaya oturdu. Transferi büyük ölçüde gerçekleştirdiklerini belirten Bucaspor Basın Sözcüsü Ercan Geçgel, “Aramızda ufak maddi pürüzler kaldı. Onları da çözerek resmi sözleşme imzalayacağız” açıklamasını yaptı. Karşıyaka cephesi ise görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Oyuncunun tavrı, “Fiyat arttırmaya çalışıyor” yorumlarına neden oldu.

Servan 3 yıl daha KSK’de

TRANSFERDE hareketli günler yaşayan Karşıyaka, sözleşmesi biten Servan’la 3 yıllığına yeniden anlaştı. Gurbetçi orta saha oyuncusu, Fransız ekibi Metz’den bonservisini alarak Kaf-Kaf’la nikah tazeledi. Azeri sağ bek Shukurov’dan vazgeçen yeşil-kırmızılılılar, Ankaraspor’dan eski Göztepeli stoper Ramazan Sal’a talip oldu.

Haberin Devamı

Filede Burcu kaldı

KADINLAR Voleybol 2.Ligi’nde şampiyonluk mücedelesi için kolları sıvayan Karşıyaka, iç transferde libero Sevinç Dalgıç’tan sonra smaçör Burcu Genç’le de anlaştı. Şube Başkanı Vural Budak, geçen sezon ilk maçta ayak bileği kırıldığı için forma giyemeyen Burcu’yu yeni transfer olarak gördüklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!