Fener dev projeler için gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Fener dev projeler için gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 00:41

Lise arazisi, üniversite ve Topuk Yaylası için son onaylar bekleniyor.Yaz ayları Fenerbahçe için daha sıcak ve hareketli geçecek. Sarı lacivertli kulübün, uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı tesis, eğitim ve mali kaynak sağlayacak projeleri sonuçlanma aşamasında.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE tarihinin en büyük atılımlarına hazırlanırken tüm projeler için gün sayılıyor. Sarı lacivertliler ilk olarak Kenan Evren Projesi’nin tüm şartlarını yerine getirdi. Yaklaşık 50 milyon TL maliyetle 3 okul yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edildi. Sarı lacivertli kulüpten daha sonra bir de spor salonu yapılması istendi. Bu spor salonu da yaptırılarak teslim edildi. Koşulların yerine getirilmesiyle Kenan Evren Lisesi arazisinin bu ay içerisinde sarı lacivertli kulübe teslim edilmesi bekleniyor.

KAYIŞDAĞI ARAZİSİNE ÜNİVERSİTE

YÖNETİM, Fenerbahçe Koleji’nin arazisinin bulunduğu Kayışdağı arazisi için de aylar öncesinden Maliye Bakanlığı ile anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler 50 milyon TL’ye yakın bir bedelle bu araziyi de satın alacaklar.
Bu arazi alındığında Fenerbahçe Üniversitesi’nin burada kurulması planlanıyor. Üniversite için YÖK’ün sarı lacivertli kulübü sunum yapmaya çağırması ve ardından diğer resmi onay ve işlemlerin yapılması gerekiyor.

Haberin Devamı

TOPUK YAYLASI DA SATIN ALINIYOR

FENERBAHÇE Kulübü arazi atağına Topuk Yaylası ile devam etmeyi hedefliyor.. Düzce’de yer alan tesislerin arazisinin satın alınması için de görüşmeler son aşamada. Ayrıca tüm amatör ve profesyonel şubelerini Pendik’e taşımak isteyen sarı lacivertliler burada yapacağı tesisler için de onay bekliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!