Hürriyet’e 3 Melvin Jones Ödülü

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e 3 Melvin Jones Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 01:44

ULUSLARARASI Lions Kulüpleri Vakfı’nın (LCIF) en yüksek dereceli ödüllerinden olan ‘Melvin Jones Dostu Plaketi’ bu yıl kadın ve çocuk hakları konularında yaptıkları çalışmalarla farkındalık yaratarak insanlığa yapmış oldukları katkılardan dolayı Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ile Hürriyet Gazetesi yazarları Ayşe Arman ve Yılmaz Özdil’e verildi.

Haberin Devamı

Melvin Jones Ödülü , uluslararası işbirliği ve toplumun katılımı ile gönüllü hizmetler vererek, insanlığın ihtiyaçları için tüm insanlar arasında bir anlayış ruhu yaratma ve geliştirme amacıyla çalışmalar yapan Lions Kulüpleri tarafından her yıl yapılan değerlendirmeler sonucunda veriliyor.

EN YÜKSEK ÖDÜLLERDEN

Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törende, Vuslat Doğan Sabancı’nın plaketini Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Sözeri Cemal, Ayşe Arman ve Yılmaz Özdil’in plaketlerini ise Hürriyet Gazetesi Muhabiri Eyüp Serbest Lions 118-T Genel Yönetmeni Füsun Kantemir’den aldı. ‘Melvin Jones Dostu Plaketi’, Türkiye’de daha önce aralarında cumhurbaşkanları, başbakanlar, politikacılar ve valilerin de yer aldığı
kişilere verilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!