Babalar Günü'nde babasını gözlerinin önünde kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Babalar Gününde babasını gözlerinin önünde kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 03:03

Babalar Günü'nün en acı haberi Bursa'dan geldi. İnegöl'de oğluyla çöp toplamaya giderken çamura saplanan çöp kamyonu üzerine devrilen temizlik işçisi baba, oğlunun gözlerinin önünde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

İnegöl Belediyesi'nde çalışan Mehmet Dinç (44) ve oğlu Harun Dinç, Mehmet Kapıcı'nın kullandığı 16 F 5673 plakalı çöp kamyonu ile Uludağ yamacındaki Sarıpınar Mahallesi mesire alanından çöp almaya gitti.

Kamyon, yağmurun etkisiyle yolda oluşan çamura saplandı. Araçtan inen Mehmet Dinç, geri manevra yapmaya çalışan sürücüye gideceği yönü tarif etmeye çalışırken devrilen kamyonun altında kaldı.

Sürücü ve Harun Dinç, camı kırarak araçtan çıktı. Babasının, kamyonun altında kaldığını gören oğlu, 112 Acil Servis ekiplerine haber vererek, yardım getirmek için Sarıpınar Mahallesi'ne gitti.

Olay yerine gelen ve araçları çamura saplandığı için ilerleyemeyen 112 Acil Servis ekipleri, jandarma ve arama kurtarma ekipleri ile traktör römorkuna binip, kaza yerine ulaştı.

Sağlık ekipleri, Mehmet Dinç'in hayatını kaybettiği belirledi. Babasının öldüğünü öğrendiğinde fenalaşan Harun Dinç, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonun altından güçlükle çıkarılan Mehmet Dinç'in cenazesi, incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

Bu arada, İnegöl Belediye Başkan yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit, olay yerinde inceleme yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!