CERNAT MASAYA ONUR iMZAYA

Güncelleme Tarihi:

CERNAT MASAYA ONUR iMZAYA
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 01:48

PTT 1.Lig’de zirveye oynayacak bir ekip kurmak için harıl harıl çalışan Karşıyaka’nın, prensip anlaşmasına vardığı orta saha Onur Okan'la sözleşme imzalayacağı, Rumen yıldız Cernat'la masaya oturacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor ve Hatayspor formaları da giyen 30 yaşındaki Onur, Fethiyespor'da geçen sezon 8 gol attı. Tecrübeli futbolcu takımıyla arasındaki itilafı çözerek Karşıyakalı olacak.
Süper Lig’de Karabük forması giyen, Yusuf Şimşek'in de teknik heyette yer aldığı Ç.Rize'de 2013'te 1.Lig şampiyonluğu yaşayan Cernat, yönetimin ilk teklifine olumlu yaklaştı. Bir dönem Romanya milli takımında da oynayan 34’lük yıldızın Türkiye kariyerinde 30 golü var. Yönetimin listesinde Azeri sağ bek Shukurov da yer alıyor. İçerde Cafercan, Bicik, Burak, Caner ve Recep'le vedalaşan KSK, Servan ile Mustafa'yı görüşmeye bekliyor.


YENAL Yeniden doğacak

Karşıyaka'nın Tekden Denizlispor'dan transferi Yenal eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Bursaspor'da 2010'da şampiyonluk yaşayan, Süper Lig'de 74 maçta görev yapan 29 yaşındaki sol bek, sakatlık problemi de yaşadığı son 1.5 sezonda f1azla forma şansı bulamadı. "Yusuf Şimşek, hem Bursa'dan takım arkadaşım hem de Denizli'den teknik patronum" diyen Yenal, "Onun burada olması, yeteneklerime güvenmesi benim için büyük faktör. KSK’de yeniden doğacağım" eklemesi yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!