İstanCOOL

İstanbul’74’ün her yıl düzenlediği Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali-İstancool, bu yıl 13-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Festivalin gala gecesi The Marmara Esma Sultan’da yapıldı.

Haberin Devamı

Partiye İstanbul sanat, iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Partinin konsepti dünyadaki eğlence algısını yöneten ve sürekli ileriye götüren dünyaca ünlü gece kulübü Le Baron tarafından tasarlandı. İstancool’un ilk gününde ise dünyaca ünlü sanatçılar sanatseverlerle Vakko Moda Merkezi’de bir araya geldi. Festivalin kurucu ortakları Demet Müftüoğlu Eşeli ve Alphan Eşeli ile Cem Hakko’nun ev sahipliğinde Vakko Moda Merkezi’ndeki etkinliğe Zeynep Fadıllıoğlu, Ayşe-Ece Ege, Hüseyin Çağlayan, Ronit Gülcan, Serdar Gülgün, Waris Ahluwalia ve Ahu Yağtu katıldı.

Kalplerden beyne...
Türkiye Alzheimer Alp Şen İyilik Projesi Derneği, “Kalplerden Beyne” sloganı ile evde bakılan hastalara ve ailelerine destek olmak için bir etkinlik düzenledi. İngiliz Konsolosluğu’nda gerçekleşen etkinlikte Arte Diore mücevherleri Mehmet Köymen’in 2014 yaz koleksiyonu eşliğinde sergilendi. Alzheimer hastası olan ve iki ay önce vefat eden anneannesi için podyuma çıkan Özge Argüder Sander, herkesi duygulandırırken, Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı formayla bir kolye, dernek yararına açık artırmayla satıldı.

Haberin Devamı

Alp Şen İyilik Projesi
Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen’in geçen ay vefat eden torunu Alp Ali Şen’in adı İyilik Projesi ile yaşatılacak. Alp Şen’in ENKA Lisesi’nden arkadaşları ve Suzan Şen’in hayata geçirdiği “Alp Şen İyilik Projesi” için Nişantaşı Demokrasi Parkı’nda bir etkinlik yapıldı. Etkinliğe Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile eski başkan Mustafa Sarıgül de katıldı.

Aşk bitti artık arkadaşız
İstanbul Motorpiston’un ortaklarından işadamı Mehmet Dereli, geçen hafta eski sevgilisi Azeri Gülnara ile Etiler Şamdan’dan çıkarken görüntülenmişti. “Gülnara’yla sevgili değiliz. Aşk bitti artık arkadaşız” diyen Dereli, soluğu Bodrum’da aldı. Aralarında Samim Baki ve Mehmet Garan’ın da olduğu dostlarıyla tatil yapan Dereli, eski yengesi Bilgün Sazak’ı da teknede ziyaret etti.

Hesap kitap
Geçen kış, Gülsüm Sami’yle Tünel’de 1841 adlı mekanı işleten Ali Sayar, Türkbükü’ndeki 5 Oda Otel’i hizmete açtı. Ajandası elinde hesap kitap yaparken görüntülenen fanatik Galatasaraylı Ali Sayar, renklerinden dolayı
arkadaşlarının kendisine takıldığını söylediği sarı lacivert hesap makinesini değiştireceğini söyledi.

Haberin Devamı

Puro keyfi
Uludağ Gazozları’nın sahibi Levent Kızıl, eşinden ayrıldıktan sonra hızlı çapkınlar arasına girdi. Verdiği kilolarla gençleşen Kızıl, Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’in plajında görüntülendi. Elinde purosu, yanında genç sevgilisiyle stres atan Kızıl, eliyle yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı.

Kurbağalama ve serbest
Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çifti tatil sezonunu açtı. Ali Sayar’ın işlettiği 5 Oda Otel’de kalan Cengiz Karavan, kurbağalama Ayfer Toprak ise serbest stilde yüzerek yarış yaptı.


Yazarın Tüm Yazıları