Osmanbey Weekend'de indirim izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Osmanbey Weekendde indirim izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 01:44

Türkiye'nin en büyük tekstil ihracat üssü Osmanbey işadamları dün ilk kez yerli tüketici karşısında önemli bir sınav verdi. Öğleye doğru başlayan etkinliklerde ilk gün 100 binden fazla kişi 'Osmanbey Weekend Vadisi'nin kurulduğu 5 sokakta yüzde 80'e varan ürünleri almak için birbiriyle yarıştı.

Haberin Devamı

DEFİLE İÇİN 100 METRELİK ÖZEL PODYUM
Osmanbey Tekstilci ve İşadamları Derneği OTİAD'ın Shooping İstanbulFest bünyesinde düzenlediği Osmanbey Weekend'in açılışına yerli ve yabancı çok sayıda işadamı ile siyasetin ünlü isimleri katıldı. Festivalin açılışında konuşan OTİAD Başkanı İlker Karataş, ihracatçıların ilk kez yerli üreticiyle yüz yüze geleceğini belirterek heyecanlı olduklarını söyledi. Bine yakın işadamının işyerlerini bugün için hazırladığını belirten Karataş 'Bugün mutluyuz. Yıllardır dünyanın en önemli moda merkezlerinde dünya moda devleri ile yarışan markalarımız halkımızla buluşuyor. Uluslararası piyasalardaki amansız rekabetten daha zor ve daha fazla iki gün yaşayacağız, ama vatandaşlarımızın ürünlerimizi görmesinden, kullanmasından çok büyük keyif alacağız' dedi. Ukrayna, Mısır, Libya, Lübnan ve Suriye'deki iç karışıklığın sektörü çok zor durumda bıraktığını belirten Karataş 'Bu zorluklar umarız en kısü süre içinde geçer' dedi.

Haberin Devamı

Osmanbey Weekendde indirim izdihamı

SARIGÜL SÜRPRİZİ
Şişli'nin efsane isimlerinden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'de Osmanbey Weekend etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla buluştu. Açılışta kısa bir konuşma yapan Mustafa Sarıgül, Şişli Osmanbey Esnafı'nın, işadamları ve ihracatçılarının kriz yıllarında ekonomiye verdiği destekten övgüyle bahsetti. Sarıgül'ün konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

100 METRELİK ÖZEL DEFİLE YOLU
Şair Nigar Sokak'ta kurulan 100 metre büyüklüğündeki özel podyumda ise 40 manken Osmanbey'in ünlü markalarına ait ürünleri sergiledi. Defileye ilgi beklenenin üzerinde oldu. İki saat süren defilede görev alan mankenlerin zarafeti izleyenleri büyüledi. Defilenin ardından podyum vatandaşlara kaldı.

Osmanbey Weekendde indirim izdihamı

İNDİRİM İZDİHAMI
Osmanbey'de indirimler en çok alışveriş için gelen vatandaşların işine yaradı. İhracat şirketleri pazar günü de devam edecek olan kampanya süresince vatandaşların ek indirim taleplerini de kırmamaya özen gösterdi. 10 liraya çanta, 5 liraya kravat, 15 liraya abiye kıyafetler, 10 ila 25 Lira arasında satılan gömlek ve tişörtler kadınların büyük ilgisini çekti. Yurt dışında en düşük fiyatı 100 dolardan satılan ürünlerin içinde en çok kemerler, gömlek ve etekler ilgi gördü. Erkek giysilerinin satıldığı bölümlerde bile kadınların varlığı kendini hissettirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!