Hasan Tahsin ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Hasan Tahsin ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 01:48

İZMİR Gazeteciler Cemiyeti’nin Soma faciası nedeniyle ertelediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Teşvik Yarışması'nda dereceye girenler Basın Müzesi'nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

Basın Müzesi'nin de aynı alanda bulunduğu tarihi Aziz Vukolos Kilisesi'ndeki törende, 11 dalda 24 gazeteciye ödülleri verildi. Güncel Yazılar kategorisinde Hürriyet Ege Spor Müdürü Nuri Ali İmre jüri özel ödülü aldı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atila Sertel ve İGC yönetim kurulunun ev sahipliğinde yapılan törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Yardımcısı İbrahim Ballı, İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gazeteci Uğur Dündar, Yurt Gazetesi Ankara Temsilcisi Nahit Duru, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Burak Orhan, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak başta olmak üzere çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.

Haberin Devamı

Sertel, İzmirli gazetecilerin Türkiye çapında büyük başarılara imza attığını vurgulayarak, "İzmirli gazeteciler çok sıkıntı çekseler de çok üretkenlerdir. Türkiye çapında örnek haberlere, fotoğraflara imza atıyorlar. Bugün de burada başarılı haber ve fotoğrafları ödüllendiriyoruz. Meslektaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!