Günde 10 milyon kişiye ulaşan Hürriyet Dünyası’na yeni CEO

Güncelleme Tarihi:

Günde 10 milyon kişiye ulaşan Hürriyet Dünyası’na yeni CEO
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2014 01:26

TÜRKİYE’nin en büyük ve etkili medya markası Hürriyet Dünyası’nın CEO’luğuna 1996’dan bu yana Doğan Grubu’nda üst düzey görevler üstlenen Ahmet Özer geldi. Ahmet Özer, “Hedefimiz, etkinliğimizi her mecra ve cihaza doğru şekilde yayarak bulunduğumuz her alanda liderliğimizi güçlendirmek” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘TARAFSIZ ve kaynağından doğru haber’ ilkesinden taviz vermeksizin 66 yıldır yayın hayatını sürdüren Hürriyet Dünyası’nda İcra Kurulu Başkanlığı’na (CEO) 1996 yılından bu yana Doğan Holding’de çeşitli üst düzey görevler üstlenen Ahmet Özer geçti. Yönetim Kurulu Başkanlığını Vuslat Doğan Sabancı’nın üstlendiği Hürriyet’e, 9 Haziran’da CEO olarak atanan Ahmet Özer, göreve gelir gelmez Hürriyet’in yayıncılıkta bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da lider olmaya devam edeceği mesajını verdi. Hürriyet’in Türkiye’nin en büyük ve etkili medya markası olduğunu kaydeden Özer, “Her gün 10 milyon kişinin Hürriyet Dünyası’nda yaratılan bir haber, fotoğraf, video veya ilanı gördüğü, okuduğu, etkileşime geçtiği bir dünyada gelecek misyonumuz çok önem kazanıyor” dedi.

Haberin Devamı

HER ALANDA LİDERLİK

Medya sektöründeki Türkiye ve dünya dinamiklerini yakından takip etmeye ve trendleri belirlemeye de devam edeceklerini kaydeden Özer şöyle konuştu: “En büyük hedefimiz daha çok okura ulaşırken bir yandan da okurla interaktif iletişimi arttırmak, etkinliğimizi her mecra ve cihaza en doğru şekilde yayarak medyanın içinde olduğumuz her alanında liderlik konumumuzu güçlendirmek. Bu da teknoloji ve yaratıcılıkta öncü olmayı gerektiriyor. Hürriyet son yıllarda yaptığı atılımlarla bu alanda çok büyük mesafe kat etti. Önümüzdeki dönemlerde de tüm kaynaklarımızı bu hedeflere daha hızlı ulaşma yönünde kullanacak ve geliştireceğiz.”

RUSYA’DA GÖREV YAPTI

Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Özer, 1996’da Doğan Holding bünyesine katıldı. 2005 yılına kadar Doğan Holding’de Strateji ve İş Geliştirme Müdürlüğü pozisyonunu üstlenen Özer, 2005 yılında İş Geliştirme Koordinatörü olarak Hürriyet’e geçti. Ahmet Özer, 2009 yılında Hürriyet İnternet Grup Başkanlığı’na atandı. Grubun yurtdışı iştiraki olan Trader Media East’in (TME) satın alınma sürecinin başarıyla yürütülmesinde önemli katkılar sağlayan Özer, son dört yıldır TME İcra Kurulu Başkanlığı görevini Moskova’daki merkez ofisinde sürdürmekteydi.

Haberin Devamı

Her gün 10 milyon kişiye ulaşıyor

DOĞAN Grubu’nun medya faaliyetleri içinde önemli bir yere sahip olan Hürriyet Dünyası, günde 10 milyonu aşkın kişiye ulaşıyor. Hürriyet kendi tüzelkişiliği kapsamında sahip olduğu Hürriyet, Radikal ve Hürriyet Daily News gazeteleri, Hurriyet.com.tr, Hürriyet Emlak, Hürriyet Aile, Hürriyet Oto, Piyasanet, Bigpara gibi web siteleri ve bağlı ortaklık yoluyla bünyesinde bulundurduğu Doğan Ofset, Hürriyet Almanya, Doğan Haber Ajansı, Yenibiriş İnsan Kaynakları, Yakala.co (Nartek) ve Trader Media East (TME) ile sadece Türkiye’nin değil bölgenin de güçlü liderlerinden olarak faaliyet gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!