Bilic’in son gözdesi Burhan Eşer

Güncelleme Tarihi:

Bilic’in son gözdesi Burhan Eşer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2014 22:43

Yönetim, Bilic’in çok beğendiği ve almasını istediği Burhan Eşer için Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile biraraya gelecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, Sivassporlu Burhan Eşer için hareket geçti. Yönetim, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile bir araya gelerek kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi olan Burhan için nabız yoklayacak. Slaven Bilic’in sezon boyunca yakın takibe aldığı Burhan, geçen sezon 12 gol ve 6 asiste imza attı.le oynadı.

TRANSFERDE DÜĞMEYE BASILIYOR

BILIC’in Kayserisporlu Sefa Yılmaz ısrarı da sürüyor. Deniz Atalay, Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğulları’ndan oluşan transfer komitesi pazartesi günü düğmeye basacak.. Önceliği stada veren başkan Fikret Orman ise, “Stadı bitince içinde mücadele edecek oyuncuların da çıtasını yükselteceğiz” dedi.

Çebi ile Özen kolkola girecek

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, yönetimdeki yeni değişiklikleri gelecek salı açıklayacak. Önceki günkü toplantıda takımı masaya yatıran yönetim, futbol direktörü Önder Özen ile geç saatlere kadar durumu değerlendirdi. Futbol şubesine 2. başkan Ahmet Nur Çebi’yi düşünen Orman, Özen ile de devam etme kararı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!