Ben futbol savaşçısıyım

Güncelleme Tarihi:

Ben futbol savaşçısıyım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2014 01:25

KARŞIYAKA'nın yeni kalecisi David Loriya, iddialı ve hırslı bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek futbol savaşçısı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yüzünde ve vücudunun pek çok yerinde sakatlıklardan kaynaklanan yara izleri bulunduğunu belirten Kazak file bekçisi, “Tekmeye kafamı uzatmaktan çekinmem. Antrenmanlarda bile gol yesem, deliye dönerim. Gerçek bir hırs küpüyüm” dedi.

2012-13 sezonunda Mustafa Denizli’nin teknik direktör, Yusuf Şimşek'in de antrenör olduğu Çaykur Rizespor'da şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki Loriya, “Yusuf hoca davet edince ücretimde ciddi bir indirim yapıp imza attım. Başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu. 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık imza attıktan sonra ülkesine giden Loriya 10 Temmuz'da dönecek.

Gabric’e veto

TEKNİK Direktör Yusuf Şimşek, eski Trabzonsporlu Drago Gabric'i veto etti. Şimşek, “Gabric iyi bir futbolcu, ancak o mevkide oyuncuya ihtiyacım yok” dedi. Gelecek hafta Rumen Florin Cernat, Fethiyesporlu Onur Okan ve 1461 Trabzonlu Mehmet Sıddık İstemi'ye imza attırmaya çalışacak olan Karşıyaka’nın listesinde Gençlerbirliği'nden Artun da var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!