Daha temiz denizler için

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç’un kurduğu, Türkiye’nin denizlerini koruyan Deniz Temiz Derneği TURMEPA, 20’nci yıl kutlamaları kapsamında İstanbul Deniz Müzesi’nde davet verdi.

Haberin Devamı

Etkinlikte, İtalyan saat markası Officine Panerai’nin İstanbul mağazası için üretilen, arka kasasında Ayasofya kabartması bulunan iki adet saat de açık artırmaya çıktı. TURMEPA Genel Müdürü Akşit Özkural ve Officine Panerai Ortadoğu, Türkiye ve Hindistan Bölge Marka Müdürü Milvin George’un ev sahipliğinde gerçekleşen müzayedeye iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Ekrem Cevheroğlu ile Aydan Semker’in satın aldığı saatlerden elde edilen 39 bin euro, TURMEPA’nın çalışmalarında kullanılacak.

İstMotoFest
Türkiye Klasik Motor Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenen “İstMotoFest”, kapılarını motor tutkunlarına açtı. Dün Life Park’ta başlayan ve rock dünyasının önemli isimlerini ağırlayan festival, bugün Koray Candemir ve Özlem Tekin’in vereceği konserlerle sona erecek.

Hilfiger Ailesi İstanbul’da
Dünyaca ünlü moda markası Tommy Hilfiger’ın global reklam kampanyalarında yer alan “The Hilfigers” üyeleri Robert Jackson King, Julia Hafstrom ve Bernard Fouquet, İstanbul’a geldi. Ekip onuruna Zorlu Center’daki Tommy Hilfiger mağazasında verilen davete Bennu Gerede, Emre Ergani ve Wilma Elles’in de aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. DJ David Şaboy’la birlikte müzik performansı sergileyen Hilfiger Ailesi, davetin ardından İstanbul turuna çıktı.

Haberin Devamı

Milyoner eğlencesi
Cihan Şensözlü’nün yaz sezonu boyunca her perşembe Yalıkavak Billionaire Kulüp’te düzenleyeceği “Life is a Party” adlı partiler bu hafta başladı. Önder Bekensir’in işletmeciliğini yaptığı Billionaire’deki ilk partiye Cipriani restoranlarının sahibi Giuseppe Cipriani’nin yanı sıra Reyhan Göksun ve Hacı Sabancı da katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları