Kayıp balıkçıyı mayın avlama gemileri arıyor

Güncelleme Tarihi:

Kayıp balıkçıyı mayın avlama gemileri arıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2014 12:34

Sinop'ta 20 Mart'ta denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan balıkçı Cüneyt Ekşi'yi arama çalışmaları, Balıkesir Erdek Mayın Filosu Komutanlığına bağlı M 266 Amasra ve M 267 Ayvalık adlı mayın avlama gemileri ile sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Gerze açıklarındaki mezgit ağını toplamak için denize açılan Cüneyt Ekşi, kendisinden haber alamayan ailesinin başvurusu üzerine 20 Mart'tan bu yana aranıyor. Balıkesir Erdek Mayın Filosu Komutanlığına bağlı M 266 Amasra ve M 267 Ayvalık adlı mayın avlama gemileri, Gerze açıklarında kayıp balıkçı Ekşi'yi arama çalışması yapıyor. Sinop İskelesine gelen gemileri ziyaret eden kayıp balıkçının babası Şükrü Ekşi ve Gerze Balıkçılık Kooperatifi Başkanı Osman Başar, arama çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Baba Ekşi, arama çalışmalarının tekrar başlatılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Ekşi, "Deniz Kuvvetlerinden arama için gelen bu iki gemimiz acımızı hafifletti. Allah hepsinden razı olsun. Beklemedeyiz, Deniz Kuvvetlerimiz inşallah iyi bir sonuç alır. Bu teknoloji ile bulunmazsa daha bulunmaz. Komutanım bana, umudu kesene kadar aramaların süreceğini söyledi" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!